Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen nő lehet...

Pusztai szittya kérdése:

Szerintetek milyen nő lehet az olyan aki nem akar gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Pedig megtehetné,mert értelmi,egészségi feltételei megvannak hozzá és nem is mélyszegény.
2011. ápr. 16. 17:07
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
78%
Olyan, aki nem akar gyereket.
2011. ápr. 16. 18:12
 32/49 anonim ***** válasza:
80%

van egy olyan érzésem,hogy ez a kérdés 180 válaszos múltkori kérdés miatt lett újra feltéve,mert a kérdező ellenzi a gyereket nem akarók életmódját.Legalábis ott úgy emlékszem,hogy elítélted a dolgot,nem? Most megerősítést vársz?

Mondjuk én továbbra se akarok,feltehettek felőlem még 20 millió kérédst erről.

2011. ápr. 16. 18:25
 33/49 anonim ***** válasza:
74%
Ettől még ember és nő is marad. Inkább ne legyen neki ha nem akarja. Én olyat ismerek aki váltig állítja, hogy ő igenis szeretne, de ha terhes lenne elvetetné, valamint ha sír a baba idegesíti, csak akkor jó, ha nevet, márpedig azt tudjuk, mi anyák, hogy egy gyerek nem csak nevetésből áll. És igen, én is anya vagyok, és a gyerekem a szerelmem, életem. Az a nő meg aki nem akar inkább ne is essen teherbe, mert csak eldobná magától v abortuszra menne.
2011. ápr. 16. 19:01
 34/49 anonim ***** válasza:
15%

tényleg kamukérdésnek tűnik.

a legjobb válasz, hogy "okos, nyugodt és kipihent" -itt írták.

miért nem azt kérdezed meg, hogy milyen ember az akit érdekel más ember családalapítási ambíciója és turkál?

szerintem frusztrált és ostoba.

2011. ápr. 16. 21:21
 35/49 anonim ***** válasza:
81%
Hihetetlen intelligenciára vall, ha valaki le tudja győzni az önzőségét és le tud mondani egy gyerekről. Hiszen nyilvánvaló nem is akarna gyereket és nem lenne jó senkinek egy ilyen anya mellett felnőni. Nagyon sokan szülnek álszentségből, divatból.
2011. ápr. 16. 21:26
 36/49 anonim ***** válasza:
42%
Az én véleményem,hogy aki nem vágyik gyerekre az nem egészséges.
2011. ápr. 16. 21:36
 37/49 A kérdező kommentje:

Nem pontozok senkit se fel se le.

Itt úgy látom a gyerek nem akarók vannak többségben.Valószínűleg azért mert akiknek vannak gyerekei mert akartak ő szombat délután nem a gyk-n ücsörög.(Én se lennék most itt ha nem volnék belázasodva.) Volna jobb elfoglaltságom is.

Az itt kialakult eredmény csalóka.

Bár manapság többen vannak akik, nem kívánnak szülni mint pár évtizeddel ezelőtt, de azért a többség igaz körülményeskedik még egy kicsit, de előbb utóbb szeretne babát.

Lehet, h egyszer el is fogja fogadni a gyerek nem akarókat a maradék 90% , de az utódaink akik egyre kevesebben lesznek nem fogják őket megdicsérni.

Az a nemzet amelyik nem törődik a jövőjével, halott nemzet.

2011. ápr. 16. 21:45
 38/49 anonim válasza:
köszönjük emese
2011. ápr. 16. 21:49
 39/49 anonim ***** válasza:
74%

"Az a nemzet amelyik nem törődik a jövőjével, halott nemzet."

Én egy ember vagyok, nem egy nemzet.

2011. ápr. 16. 22:52
 40/49 anonim ***** válasza:
59%

Kevdes kérdező.

Először nem is kartam válaszolni,megtették már azt elegen,de nem bírom megállni,az utolsó mondatod miatt.

Én gyermek párti vagyok,zsigerből jön,hoyg vágyom egy gyermekre,és már van is egy kislányom,és lesz még tesója is az biztos.

De NEM azért szülök gyermeket,hoyg anemzet ne haljon ki...ez mekkora marhaság...

Azért szülök gyermeket,mert NEKEM örömet okoz,mert vágyom rá és nem azért hoyg ne haljon ki a magyar nemzet...

2011. ápr. 17. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!