Felelősségteljes, nem akar lelkibeteg embert nevelni, aki úgyis megérzi, hogy teher a szüleinek.
2011. ápr. 16. 17:32
22/49 anonim válasza:
17:26 Igen, valóban az a szánalmas aki kihasználja hogy van lehetősége dönteni, nem az aki a nőnek születik = szülök, mert KELL elv szerint él. :') Aki szeretne szülni az szüljön, oké. Ha én meg nem szeretnék, akkor nem szeretnék, ennyi. Nem kell ezen mit magyarázni, nem tartom magam sem alkalmatlannak, nem gondolom hogy a ma születő gyerekeknek nincs jövője, egyszerűen nem akarok gyereket szülni és nevelni, pont.
2011. ápr. 16. 17:33
23/49 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy ez megint egy provokatív kérdés,ráadásul ebben a témában már a néhány ezredik.Nem értem mire jó.Folyton megy az ítélkezés,hogy miért nem akar,miért akar,miért csak egyet,miért 5öt,miért ilyen fiatalon,miért 30-40 között,miért albérletbe szüli stb.Senkinek semmi köze ahhoz,hogyan él a másik,vállal-e gyereket vagy nem,hány évesen vállal,milyen anyagi körülmények közé,hányat vállal,hogyan neveli.Ne érts félre kérdező én szeretnék gyereket,39hetes terhes vagyok,csak már nagyon idegesít,hogy a normális kérdések helyett az emberek folyton egymás b@**ogatják.
2011. ápr. 16. 17:33
24/49 anonim válasza:
Sztem jó ha egy nő mielőtt gyereket vállal,sok mindent átél, tanul,utazik,világot lát. Nem kell olyan gyorsan lekötnie magát. Aztán ha úgy érzi még 28-30 évesen is van ideje szülni. Nem értem miért kell elsietni a dolgokat.
2011. ápr. 16. 17:49
25/49 anonim válasza:
Akik nem akarnak gyereket azok szánalmasak és kész vége ennyi a véleményem most lehet irogatni hülyeséget meg lehet lepontozni,ha nektek ez jó hajrá ostobák!!!!!!!!!!!!!!!
2011. ápr. 16. 17:56
26/49 anonim válasza:
Szerintem sokkal gázabb, hogy a kérdező nem tud utána keresni, a fórum keresőjén.
És már unalmas a kérdés is. Lerágott csont.
2011. ápr. 16. 17:58
27/49 anonim válasza:
17:56 nem pontozlak le, mert soha nem pontozok.
De a gyerekeidet (ha vannak vagy lesznek) sajnálom. Szar lehet egy ilyen szűklátokörű szülővel felnőni.
2011. ápr. 16. 18:00
28/49 anonim válasza:
ma 17:56
Még jó,hogy nincs gyerekem. Nem szeretnék ilyen idegbajos leeni.
Nem gyerek-gyerek
1 - 0
2011. ápr. 16. 18:03
29/49 anonim válasza:
8% minuszba vagyok. a kérdező megkérdez vmit majd ha nemtetszik neki szépen lepontoz mindenkit. csak sajna nemér el vele semmit 92% én még örülök is.
minek teszel fel kérdést ha nemvagy hajlandó másik véleményt is elfogadni?
2011. ápr. 16. 18:03
30/49 anonim válasza:
Talán prosti.
Erkölcsileg a társadalom szemében selejt.
Minden esetre lenézhető és szánalomra méltó.
De az is lehet,h pánpéter szindrómás.
Azok a 70-es 80-as években született fiatalok, akik biológiailag felnőttek, lélekben kamaszok. Sokan szüleiknél élnek, vagy a szülők anyagilag támogatják őket, motiválatlanok és kerülik a felelősségvállalással járó döntéseket. Szexuálisan aktívak, de ezen a területen sem vállalnak felelősséget (házasság, gyerek). A tanulmányi idejüket akár 30 éves korukig is húzzák. Céltalanok, kapcsolatbeli és identitásbeli problémákkal küzdenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!