Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen nő lehet...

Pusztai szittya kérdése:

Szerintetek milyen nő lehet az olyan aki nem akar gyereket szülni?

Figyelt kérdés
Pedig megtehetné,mert értelmi,egészségi feltételei megvannak hozzá és nem is mélyszegény.
2011. ápr. 16. 17:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
88%
normális.
2011. ápr. 16. 17:19
 12/49 anonim ***** válasza:
82%

Lehet h minden megvan ahhoz h bevállalja, de még nem érzi magát késznek arra h anya legyen. Majd ha akar szül, ha nem akkor nem. Ez van.

Ha nekem most meglenne mindenem akkorsem szülnék, mert még túl éretlennek tartom magam. 22/L

2011. ápr. 16. 17:19
 13/49 tade ***** válasza:
94%
Normalis. Vannak nok, akik nem erzik hianyat egy gyereknek, mert nekik igy kerek es boldog az eletuk. Nem azert, mert nincs meg a feltetel, vagy egy gondoskodo apa, hanem azert mert nem erzik szukseget erted? En 27 eves vagyok, boldog hazassagban elek, de en szemely szerint meg nem vagyok gyerekre, lehet neked nem vagyok normalis, de bevallom, egyszeruen jelen pillanatban nem akarok gyereket, pedig anyagilag elbirnank akar 2-3-at is.
2011. ápr. 16. 17:20
 14/49 anonim válasza:
89%
Lehet, hogy előre látó. Feltudja mérni, milyen jövő vár a mostani babákra mire felnőnek.
2011. ápr. 16. 17:21
 15/49 anonim ***** válasza:
93%

te meg miért nemhagyod meg másnak a döntési szabadságot?

hány éves különben attól h nemmindenki szül 20 évesen lehet akarna később gyereket

2011. ápr. 16. 17:22
 16/49 tade ***** válasza:
79%
Bocsi nem irtam, de no vagyok :)
2011. ápr. 16. 17:23
 17/49 anonim válasza:
84%
Miért lenne gond h nem akar gyereket? Amúgy volt már ilyen kérdés...
2011. ápr. 16. 17:24
 18/49 anonim válasza:
21%

Nos, a válaszokon csak nevetek. Egy-kettő annyira szánalmas. pl: "Magamra költöm a pénzt"...Kívánom az ilyen embereknek, hogy soha ne tapasztalják meg mi az igazi boldogság ebben a felszínes életben.

Kérdésre a válasz: Nem normális, ha csak később nem szeretne szülni. Én NAGYON gyermek párti vagyok és úgy gondolom, ha minden adott hozzá igenis szüljön a Nő. Ha nem, később majd megbánja, de akkor késő lesz. Még mielőtt valaki belém kötne én is Nő vagyok!!!

2011. ápr. 16. 17:26
 19/49 anonim ***** válasza:
96%

17:26-os én is nővagyok és gyerekem is van

De sajnálom azokat akik a gyerekszülésen keresztül definiálják magukat és tisztelem azokat akik beismerik, hogy nem nekik való az anyaság.

És ismerek jónáhány nőt aki szintén elgondolkozhatott volna ezen mielőtt szült. Mert, hogy ők se anyának valók az tuti.

2011. ápr. 16. 17:29
 20/49 anonim válasza:
48%
Álmaim csaja nekem is!!! Kell a bánatnak egy pénznyelő, nyekergő masina. Inkább elköltöm a tengerparton, vagy beletankolom a motorba. Minden sejtem tiltakozik egy gyerek ellen.
2011. ápr. 16. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!