Így döntött, és viseli majd a döntése minden következményét. Semmi köze hozzá kívülállónak.
2011. ápr. 16. 17:12
2/49 anonim válasza:
Mondjuk normális?
2011. ápr. 16. 17:13
3/49 anonim válasza:
"Szerintetek milyen nő lehet az olyan aki nem akar gyereket szülni?"
Mint ha valami szutyok prostiról beszélnél:) Egyébként semmi közöd hozzá:)
21/f
2011. ápr. 16. 17:13
4/49 anonim válasza:
Szerintem ilyen az álmaim nője! A hátam közepére sem kívánok egy gyereket. Jól keresek, megtehetném, de a pénzt amit keresek, inkább magamra költöm és jól élek.
2011. ápr. 16. 17:14
5/49 anonim válasza:
Okos,nyugodt,kipihent
2011. ápr. 16. 17:15
6/49 anonim válasza:
Az a velemenyem, hogy ugy gondolja jobb lenne az elete gyerek nelkul. Nem mindenki vagyik ra, nem mindenki akarja komplikalni az eletet.
Nagyon valoszinu nekem sem lesz.
7/49 anonim válasza:
Semmivel sem rosszab,mint azok akik az életük értelmét csak a gyerekben látják.
Nem biztos,hogy később megbánja. A legtöbb gyerek felnőtt korában nem törődik a szüleivel.
Ha nincs gyereke,akkor csak magát okolhatja a magányosságáért, a gyerekeit nem.
Mindenkinek magának kell eldöntenie,hogyan akar élni.
8/49 anonim válasza:
Unalmas már ez a rengeteg egyforma kérdés. Én se akarok gyereket és kész, nulla közöd van hozzá. Menj vissza a pusztába.
9/49 anonim válasza:
Hogy hogy milyen? Ember, aki nem akar gyereket szülni. És?
én pedig nem akarok megtanulni vasalni. soha nem is vasaltam. 3 gyerek mellett. És?
Szerintes egy nő csak akkor nő, ha gyereke van? Én kikérem magamnak hogy inkubátornak nézz, ha nem lenne egy gyerekem se,akkor is ugyanolyan ember lennék mint most.
2011. ápr. 16. 17:16
10/49 anonim válasza:
Milyen lenne? Normális, érett gondolkodású. Ha újra kezdeném az életem, én sem szülnék, pedig imádom a gyerekem. De miatta hátránynal indulok mindenütt. Nincs munkám, mert nem tudom kire bízni, nem tudom neki a legjobbat adni, hiába szeretném. Nem csak anyagi dolgokra értve, hanem érzelmileg sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!