Kinéznétek egy anyukát, amiért szexin öltözik vagy haskidobós topot hord?
Figyelt kérdés
Hétköznapokon.
Az X-it márka szerelmese vagyok a mai napig, nem szeretnék lemondani ezen ruhák viseléséröl, csak mert anyuka lettem.
De!
Kíváncsi vagyok hogyan vélekedtek erröl ti, általában! Szimpla felmérés.
2011. ápr. 11. 20:00
11/14 anonim válasza:
Ha az alakja megengedi-de TÉNYLEG megengedi-,és nem nevetséges rajta a kora miatt,miért ne?
12/14 anonim válasza:
16-8 évesen is kehet nevetséges, ha hájból úzsógumija van, ez nem kor, hanem alakfüggő.
13/14 anonim válasza:
Ja,dehogyis...en is ujdonsult anyuka vagyok,nem ven csaj...es en is szeretek sexin oltozkodni.Amert anyak lettunk az nem jelenti azt,h nem maradtal no.
14/14 anonim válasza:
dehogy! inkább esz a penész, hogy én is szeretnék így kinézni! ...rajta vagyok az ügyön..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!