Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más se volt saját szabadságon...

Más se volt saját szabadságon mióta gyereke van? (Önmaga egyedül így értem)

Figyelt kérdés

Az összes szabim a szünetek vagy betegségek viszik el, vagy ha ügyintéznem kell sos hivatali dolgokat.

Soha az életben nem vagyok szabad 365 ből semmit, ami csak kizárolag magamra menne.

Most csak én élek ilyen fullasztóan? Vagy ez természetes miután vki szülő lesz?

#1 nap sincs egyedül
ma 09:15
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Szülés óta egy napom se volt egyedül. Max ha épp bölcsi ovi van de akkor meg hivatali kötelező dolgaim voltak, nem csak ugy létezni.
ma 09:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van nálam is, 12 éve.
ma 09:19
 3/18 A kérdező kommentje:

Nálam is 10 felet..

Lassan egyedul hagyhato otthon de én már sérültem.

Pl nem merek lemenni a sarki boltba egyedul. Könyörgök a gyereknek hogy jöjjön le velem. -nem akar- erre közköm oke maradok en is itthon nem lesz akkor vacsora. Nekem 8.

Vagy pl sötétben nem merek már végképp lemenni. Ergo ha elhuzza az időt, akkor ez van. Már nem megyünk le..

Vagy szabin vagyok ugyintézni rohangálok a bankba korm.hivatalba mindenhova es van egy vagy 2 üresjáratos szabad órám- azalatt nem tudok mit kezdeni magammal nekiállok takaritani..

Vagy életében először lesz ottalvos osztalykiranduláson mkst nyáron.

Lassan nem akarom elengedni..mert vagy szétaggódom majd magam(eléggé felelőtlen), vagy rámjön vmi depresszio hogy nem tudom mit csinaljak a takaritáson meg ilyen baromságokkn kivul, mert ugye hobbiba pl belekezdeni is kár 365 ből 1 napra.

Szoc.kapcsolataim nyilván nincsenek már.

ma 09:30
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár óra is elég, engedsz vizet a kádba, iszol 1 pohár akármit, nem feltétlen alkoholt, egy jó könyv vagy zene és lehet lazítani. Vagy, ha szereted elmész masszázsra.
ma 09:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
11 a nagy,5 a kicsi. Nálam is. Akkor vagyok otthon ha táppenz és betegápolás van, vagy szabin ha szünet van és gyerekfelvigyázás. Egyszerűen saját magamra nem jut szabi. 11 éve éjszakám sem volt gyerek nélkül. Oké hogy átalusszák ezer éve, de akkor is.
ma 09:33
 6/18 A kérdező kommentje:

4 ezeket gyerek mellett kényszerul az ember. Engem nem tölt fel nem boldogit egy fürdés. Semmi ertelme egy fürdéshez nem gyerekkel lenni. Vagy ez miatt egy szabi önmagamra. Higy fürödjek meg a nagy semmi. Ki se vennék igy szabit.(nem mintha lenne az osszeadva 4-5 honap szunetek meg szombati munkanapok miatt mikor a gyereket is vagy beviszem dolgozni vagy bukok ilyenek miatt is napokat.)

Csak szerintem ha kirepül majd egyszer a gyerek es kezdhetnék kb 50-60 évesen uj életet, én már most bedepressziozom ezen hogy öregkoromra teljesen leépulve testileg lelkileg kezdjek bármitis.

ma 09:40
 7/18 A kérdező kommentje:

Mar kértem a céget pl hogy legyen már inkább határozott szerzodesem hogy nyaranta ne dolgozzak, mert a táborokban csak züllik a gyerek es teljesen visszaesik agyilag is meg mindenhogy. Es azert fizetem a tábort is hogy dolgozhassak es szoval még én fizetek azert, hogy dolgozhassak...Es nyaralni se vagyunk sehol soha. Mert ilyen hetekre értelmét se látom semminek. Pl nyelvet is nulla lenne 1 hétig tanulni, de sulira se tudnám felzárkoztatni se.

Pl kivinném kulfoldre nyaralni hogy tanulja a nyelvet hát 1 hét sz.rt se érne.

ma 09:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem egyeztek bele. (Ez lemaradt.) Nincs ilyen hogy 3 honapig nelkuloznek. Mintha vmi életfontos lennék a cégnek kozben nagyon nem.
ma 09:45
 9/18 A kérdező kommentje:

Úgy érzem ez a rendszer ahogy élek életeket tesz tönkre. Az enyém még hagyján de a gyerekem is. Semmi jövőképet nem látok, a saját képességeit személyiségét egyéniségét se birom kibontakoztatni mert a suliba a matek magyar kell éjjel nappal hetvégén is. Es lehet tehetsége lenne akármi teljesen másban. Vagy a mai világba az it meg nyelv kéne meg mozogni dombrol legurulni meg ugy amblokk élni meg gyerekkorban gyereknek lenni.

Az egy dolog hogy én sérülök és öregkoromra egy zsák sz.r nullasenki leszek aki képtelen már bármire is, de a gyerekembol is csak egy droid lesz reménytelen álmokkal.

ma 09:53
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de neked inkább pszichológus kellene..
ma 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!