Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más se volt saját szabadságon...

Más se volt saját szabadságon mióta gyereke van? (Önmaga egyedül így értem)

Figyelt kérdés

Az összes szabim a szünetek vagy betegségek viszik el, vagy ha ügyintéznem kell sos hivatali dolgokat.

Soha az életben nem vagyok szabad 365 ből semmit, ami csak kizárolag magamra menne.

Most csak én élek ilyen fullasztóan? Vagy ez természetes miután vki szülő lesz?

#1 nap sincs egyedül
ma 09:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Írtam hogy már sérültem. Ebbe minden normális ember is begokyózna ha nincs saját élete vagy élettere.

A pszichologus semmit nem tudott hozzá tenni, mivel van pszichologus ismerősöm es elég nagy nevű. Könyvei is vannak, és gyermekvédelemben is dolgozott.

Egy a kövi könyvébe még idézni is fog tőlem, kért erre engedélyt is.

ma 10:14
 12/23 A kérdező kommentje:

De nem inthetek be a munkahelynek, hogy bocsmá nem érek rá dolgozni, mert lenne amugy életem is amit vezetni is kéne, és nem is egy, mert gyerekem is van.

Ezt se egy pszichomokus se egy munkahely se egy szomszed nem fogja megoldani. Nekem kell.

Azert is a kerdés más anyák is szenvednek e így.

Mi a kiút

ma 10:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Nemhogy magamra a saját gyerekemre sincs minősegi időm. Mert az 1 hét nyár meg 1 hét karácsony az nekem nem az.
ma 10:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
A kiutat nem tudom, én özvegy vagyok, mindenre tök egyedül maradtam, csak magamra számíthatok, énidő nulla.
ma 10:30
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Én is így vagyok ezzel sokszor, én megértelek kérdező. Egyébként én azt szoktam csinálni, ha nagyon elegem van, hogy hétvégén az egyik nap reggel elmegyek otthonról és csak estére megyek haza. A gyerekeknek apás nap van, de nagyszülőkkel is működhet. Te nem írtál a férjedről, egyedülálló vagy? Ha igen, más segítséged sincs?
ma 11:30
 16/23 anonim ***** válasza:
61%

Nincs apja annak a gyereknek?

Egyébként én nem így élek.

3 éves volt, amikor 3 hétre elmentem Amerikába. Dolgoztam, de volt szabadidőm is, és az hogy teljesen más környezetben voltam rengeteget töltött.

Ezen kívül járok edzeni heti 2x.

Havi egyszer egésznapos önismereti tréningre járok (pszichodráma).

Ezen kívül van egy fantasztikus nagypapája, akire havi 2-3szor biztos számíthatunk. Illetve a férjemmel természetesen felosztjuk a feladatokat, így ha valakinek több énidő kell, akkor megbeszéljük. Emelltt ot vannak a hétvégék, amiket megpróbálunk minőségien eltölteni.

ma 11:48
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Tuti troll vagy.

A kérdésed nem is arról szól, hogy nem voltál szabadságon, hanem arról, hogy a gyereket felted mint az istennyila.

Helikopter szülő vagy, ennyi az egész.

ma 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ilyen panasz Volt már itt .

Mert ez csak nyafizás hogy neki mien rossz stb

ma 14:12
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Te döntöttél így. Egyedülálló anyaként is volt igényem rá, hogy egyedül legyek, ezért is volt bebiszitterem
ma 14:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Az nagyobb baj hogy a gyerek szerinted a táborba visszazüllik meg nem látsz nekik jövőképet az iskola miatt meg nem mersz nélkülük boltba menni. Nekik rosszabb a te problémáid miatt mint neked csak észre se veszed. Miattuk kéne segítség nem magad miatt. Ha ezt a könyv író pszichológus barátod nem látja újat kéne keresni. Lehet olyat, aki nem barátod, hogy őszinte legyen veled. A gyerekeidnek se lesz élete miattad.

Én sem mozdultak ki amíg anyatejes volt és nagyon anyás, de másfél évesen pl már lehetett az apukájára hagyni, 2 évesen meg már a nagymamával is simán elaludt. Nem egyből hetekre kell elmenni.

ma 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!