Kinéznétek egy anyukát, amiért szexin öltözik vagy haskidobós topot hord?
Hétköznapokon.
Az X-it márka szerelmese vagyok a mai napig, nem szeretnék lemondani ezen ruhák viseléséröl, csak mert anyuka lettem.
De!
Kíváncsi vagyok hogyan vélekedtek erröl ti, általában! Szimpla felmérés.
hát, kevés olyan nőt látni az utcán, akinek való a haskidobós top illetve a szexis öltözet. fiatalok körében sem, akik még az anyukaság közelében sincsenek.
Ha jól nézel ki benne, akkor tedd. Senki nem fog megszólni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:)
Akkor nem lenne közfelháborodás szerencsére, nagyon örülök, hogy ilyen rugalmasak vagytok. Ritka szerencsés alkatot örököltem, ezért mertem megkockáztatni, hogy szülés után is felveszem.
Semmi gond nincs vele, ha nem úgy néz ki mint egy útsarki, már bocsánat.
Ízlésesen okés:)Igazából irigykedem is rá
Nincs ezzel gond. En sem valtoztattam az oltozkodesi stilusomon, az alakom sem valtozott.
Nah, talan picit noiesebben oltozom, szexisen, de kifinomultabban, ami mondjuk hatarozottan elony inkabb.
A haskidobos dolgok hozzam nem allnak kozel, nem a hasam miatt, hanem ugy alapban sem tartottam jo dolognak, de ez csak azt jelenti, hogy en nem hordanek olyat, de mas tegye.
Nem vettem eszre, hogy sokan megszolnanak. Az ismeros anyukak is max azt fejtik ki, hogy jo nekem, szerencses vagyok, stb. De a szemembe soha nem gonoszkodtak (a hatam mogotti dolgokrol meg nem tudok es nem is erdekel).
Szoval viseld amit szeretnel.
Én biztos nem néznélek ki, ha szexin, de ízlésesen öltözködsz :)
Mondjuk ismerek egy csajt, akinek velem egyidős fia van (viszont a nő cca. 15 évvel idősebb nálam, szóval olyan 40 körül lehet most), aki bár elég szexisen öltözködik, de ízlésesnek nem nevezném, inkább úgy néz ki sokszor, mint egy örömlány, hát ő inkább vicces számomra. Oké, bennem nem ellenszenvet vált ki, inkább megmosolyogtat.
De szerintem akinek van némi jóízlése, az fel tud öltözni úgy, hogy dekoratív is legyen, de azért ne is ribancos. Az pedig egy anyuka esetében sem gond szerintem :)
DEHOGY!!
39 éves vagyok, mot dobtam ele 5-6 kilót, még fogyni akarok nyárig+tornázok, hogy feszes legyen a combon, úgyhogy nyárra szuperül fogok kinézni és kirakom, majd,a mit csak tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!