Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok hogy aludjon...

Mit tanácsoltok hogy aludjon többet éjjel?

Figyelt kérdés

Nappal alszik néhány órát az 5 hónapos kislányunk,de mostanában néhány napja hajnalban 4 után felkel s elkezd gagyogni.

Addig úgymond aludt este 19:30 tol reggel 6:30 7 ig.

De mostanában 3 napja már korán felkel.

Köszi szépen a válaszokat!

ma 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Idő idő és idő. És még több idő. Ha épp megszokták valamit,megint változás van. Az első év (de megkockáztatom az egész gyereknevelés)erről szól.
ma 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Négy hónapos a babám, egy hónapig tök szépen aludt este kilenctől reggel ötig, néha hatig. Számítottam rá, hogy nem marad így örökre, de azért nem bántam volna...

Pár napja megint kel éjjel 3-4 óránként, aztán hajnalban se alszik vissza az istennek se. Cserébe eddig nappal elég összevissza aludt, most meg két óra ébrenlét után bealszik (sajnos lerakni nem tudom napközben mert akkor felébred). Ez van. Majd hátha változik.

ma 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Patikai baba altató cseppek.
ma 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Az milyen?
ma 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj neki. :D Alszik 11 órát éjjel, mennyit kéne neki szerinted? :) Ha nagyon zavar altasd később.

Én szívesen cserélnék veled. A 6 hónapos babánk átaludta az éjszakát 4 hónapos koráig. Azóta minimum 2 óránként ébred (tehát alsó hangon 4-szer), de inkább gyakrabban és sokszor a fél 5-ös ébredése után köszöni kialudta magát.

ma 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem ez így igaz 😉
ma 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg alvási regresszioja van. Lesz jobb, rosszabb időszak amikor is alvás teren bőven, igazából nem tudsz sok mindent tenni, csak sodródni nagyrészt. Az alvás rendezodese az idegrendszeri éréssel fog jönni, ami lassú folyamat.
ma 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!