Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok, babát tervezün...

21 éves vagyok, babát tervezünk, mégis a korom miatt nem vesznek komolyan. Miért?

Figyelt kérdés
A munkahelyem tele van 30-35 éves egyedülálló, vagy házasságban élő, de gyerek nélküli nőkkel. Folyton azt hallgatom tőlük, hogy én még milyen fiatal vagyok, milyen messze van még a házasság, gyermekvállalás. Ezzel szemben én boldog, stabil párkapcsolatban élek, babát tervezünk. Miért ilyenek?
2011. ápr. 5. 22:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
21 évesen lettem terhes 22 évesen szültem.3 hónapos a kisbabám.Soha nem fogom megbánni hogy fiatalon szültem.A világ egyik legboldogabb emberének érzem magam a gyönyörű kisfiammal,mikor kicsit éjjel kiakaszt mert nem alszik rám vigyorog és minden el van felejtve.Te életed ne foglalkozz másokkal.Minden jót!
2011. ápr. 6. 11:46
 32/33 anonim ***** válasza:

07:47-esnek:

miért gondolod, hogy nem vesznek fel fiatal pályakezdőként, akinek gyereke van? Szerintem pont hogy igen, mivel nem "fenyeget az a veszély", hogy elmész szülni és otthagyod őket, mikor már minden klappol a munkahelyen. Egyébként jól leírtad, tényleg nem mással kell foglalkozni, csak nehéz, mikor a gyerekorvos, a háziorvos, a szülész, a szülésznő stb.stb. néz rád, hogy te mit keresel a szülészeten mondjuk ennyi idősen? :D (tapasztalat, 20 évesen házasodtunk szerelemből, 21 évesen született a babánk, esküvő után 10 hónapra, terveztük, mégis néznek ránk nagy szemekkel, hogy mi fán termünk :)). Ezért nehézkes is a beilleszkedés az anyukák közé (legalábbis nekem), nem érettség szempontjából, hanem mert nem passzolok a 30-as nők közé :(. Pedig igyekszem alázatos lenni és megismerni őket ítélkezés nélkül.

2011. ápr. 6. 22:24
 33/33 anonim ***** válasza:

07.47-es vagyok.

Hát a szülési szabadságra elmenetel valóban nem fenyegeti a jövőbeli munkaadóimat, de ha meghallják, hogy 2 6év alatti gyerek, közösségbe járnak, egyből a táppénzemre gondolnak amit majd miattuk állandóan kiveszek majd...sajnos ez tényleg így megy, szülni már nem megyek el ezután mégegyszer, de a baciktól nem ment meg senki :( Ezért írtam, hogy hátrányban leszek azokkal szemben, akiknek nincs jelenleg semmi szinten gyermek a képben, láthatáron...

2011. ápr. 7. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!