21 éves vagyok, babát tervezünk, mégis a korom miatt nem vesznek komolyan. Miért?
07:47-esnek:
miért gondolod, hogy nem vesznek fel fiatal pályakezdőként, akinek gyereke van? Szerintem pont hogy igen, mivel nem "fenyeget az a veszély", hogy elmész szülni és otthagyod őket, mikor már minden klappol a munkahelyen. Egyébként jól leírtad, tényleg nem mással kell foglalkozni, csak nehéz, mikor a gyerekorvos, a háziorvos, a szülész, a szülésznő stb.stb. néz rád, hogy te mit keresel a szülészeten mondjuk ennyi idősen? :D (tapasztalat, 20 évesen házasodtunk szerelemből, 21 évesen született a babánk, esküvő után 10 hónapra, terveztük, mégis néznek ránk nagy szemekkel, hogy mi fán termünk :)). Ezért nehézkes is a beilleszkedés az anyukák közé (legalábbis nekem), nem érettség szempontjából, hanem mert nem passzolok a 30-as nők közé :(. Pedig igyekszem alázatos lenni és megismerni őket ítélkezés nélkül.
07.47-es vagyok.
Hát a szülési szabadságra elmenetel valóban nem fenyegeti a jövőbeli munkaadóimat, de ha meghallják, hogy 2 6év alatti gyerek, közösségbe járnak, egyből a táppénzemre gondolnak amit majd miattuk állandóan kiveszek majd...sajnos ez tényleg így megy, szülni már nem megyek el ezután mégegyszer, de a baciktól nem ment meg senki :( Ezért írtam, hogy hátrányban leszek azokkal szemben, akiknek nincs jelenleg semmi szinten gyermek a képben, láthatáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!