21 éves vagyok, babát tervezünk, mégis a korom miatt nem vesznek komolyan. Miért?
Terjesszem el, hogy meddő vagyok? :D Hát ez jó vicc, ne haragudj. Mondom, szóba sem jön, hogy nekem a közeljövőben gyerekem születne, csak mivel a környezetükben sok a kismama, mesélnek róluk, majd mindig hozzáteszik, hogy "Bezzeg neked még milyen messze vannak ezek. Bulizz még inkább sokáig. "
Nem fogok ilyet terjeszteni, már ne haragudj. Egyébként már maga a feltételezés is felháborító, elvből sem tennék ilyet, az édesanyámnak 5évi küzdelmébe tellett, mire én megszülettem.
Ok, te tudod mennyire fontos a melód, az emberek köztudottan jóindulatúak...
Sosem tudhatod mikor kinek a sógorának kell S.O.S valami munka, a döntés meg kézenfekvő lesz a döntéshozónak, ha valaki esetleg elterjeszti a pletykát rólad, hogy szülni készülsz..
Hát ezt nem hiszem, ne haragudj, de nem érted amit mondok??? SOHA szóba sem jött, hogy én a közeljövőben babát terveznék. Van ennyi eszem, egyébként már azért sem mondanám el nekik, mert egyáltalán nem érzem bizalmasaimnak őket. Mit nem lehet ezen érteni? Egyszerűen ha bármi szóba jön, ami a házassággal, gyerekvállalással kapcsolatos és én ott állok(még egyszer megismétlem NEM ÉN MONDOK BÁRMIT IS), akkor mindig megjegyzik, hogy "a kis fiatalnak bezzeg ilyen gondjai nincsenek!". Ilyenkor én csak állok szótlanul, mert szétvet a méreg, de inkább nem szólok.
Nem értem ebből miért gondolnák, hogy én gyereket akarok, vagy miért terjedne el bármiféle pletyka. Hiszen a témát sem én hozom fel.
Hogyan magyarázzam még komolyan? :D
Ok értem, de ne is cáfold a dolgot nekik, hagyd rájuk, mert lehet ám Negálva is kérdezni burkoltan.
Maradj szürke, vagy amilyennek ők beszineznek.
Tudod mikor fognak csak komolyan venni akármelyik munkahelyen is?
Ha a főnökük leszel.. Az újakat, mega fiatalokat sosem veszik komolyan, mégha 100x többet tudnak akkor se, kivéve ha az új főnökről van szó, na azt mindenki komolyan veszi!
Hozzán is amikor jönnek újak, max akik 40 fölött vannak azokra vannak némi tekintettel, de miylen már amikor ott van valaki 5 éve de mégcsak 29 éves, és egy 36 évest "csicskáztat".
Már bocsi és tisztelet a kivételnek, de sok itt az unatkozó gyerek!
Nem is értem miért kell egyből azt feltételezni, hogy a kollegáknak mindent elmond. Miért kell kiforgatni a szavait? Még, hogy terjessze azt, hogy meddő, remélem azt nem gondolta komolyan az a válaszoló!
Sokan a karrierük után vállalnak babát, amikor már rég elmúltak 30-35 évesek, de abba nem gondolnak bele, hogy már nem olyan a regenerálódás mint fiatalon. Irigyek a fiatalabbakra!
27 voltam amikor a lányom született és jövő évre tervezzük a kis tesóját, akkor leszek 29, pont jó időpont, nekem a karrieremnél fontosabb a családom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!