Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24éves anyukának milyen...

24éves anyukának milyen ruhatár illik?

Figyelt kérdés

Fura véleményeket kaptam, mikor pár nőiesebb(utcai csipkésebb pl) ruhát megnéztem.

Sokak szerint farmer szolid póló edzőcipő ami egy anyának dukál max.

Szóval divatos, elegáns, nőies holmit el is felejthetem, keresgéljek otthonkát.

Vélemények erről?

2011. márc. 30. 16:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szintén 24 éves vagyok, ma 5 hetes a kislányom. Én ugyanúgy öltözöm, mint előtte. Még van rajtam pár kiló plusz, így nem minden jön rám a régi cuccaim közül, de ami igen, azt hordom.

Annyi különbséggel, hogy nem veszem fel a 10 centis tűsarkú cipőimet, hanem inkább olyat választottam, ami egybe talpú. Sokkal kényelmesebb a mászkáláshoz. De ha mondjuk viszem a babakocsit is, akkor simán felveszek magas sarkút.

Farmert hordok többnyire, mert az jó rám, de hozzá csinos felsőket választok, meg kardigánt vagy blézert.

Sportcipőt is szoktam hordani, de csak ha pl. elugrunk a rokonokhoz, és akkor sem mackónadrággal. :)

Szóval szerintem ne foglalkozz mások véleményével! Vedd fel azt, amiben jól érzed magad! Jobb lesz a közérzeted is.

2011. márc. 31. 07:21
 22/23 anonim ***** válasza:

Miért kéne másképp öltöznöd, ha az alakod nem változott? Ne foglalkozz másokkal, azt vedd meg/fel, ami neked tetszik és amiben jól éreznéd magad!

Az én ruhatáramban csak a felsőim hossza változott. Régen mindenből kilógott a hasam és mivel egy gramm háj sem volt rajta, tehát lapos és izmos volt, szívesen mutogattam. De az már sajnos elmúlt, most már inkább takargatom :)

De attól még nem járok otthonkában :) Nekem a kedvenc színem a pinknek a ciklámen árnyalata és imádom a rajzfilmfigurás felsőket. Van Csőrikés, Rózsaszín párducos és nagyon szeretnék egy Mickey egereset is. Na ezek sem éppen egy 2 gyerekes, 30-as anyukához illőek, de pont lesz@rom :)

2011. márc. 31. 15:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 40 múltam tavaly,4 kicsi gyerekem van.Én meg pont azért kapok,mert nem lett "anyukásabb",azaz csinosabb,nőiesebb az öltözködésem.Sok fekete cuccom van,ezüst ékszerek,térdig érő bakancs,vagány nacik...próbáltam,de mindig a régi ruháimban találtam magam egy idő után.Hordd azt,amiben jól érzed magad,ami jól áll,ami tetszik,és ne foglalkozz másokkal.
2011. márc. 31. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!