Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 24éves anyukának milyen...

24éves anyukának milyen ruhatár illik?

Figyelt kérdés

Fura véleményeket kaptam, mikor pár nőiesebb(utcai csipkésebb pl) ruhát megnéztem.

Sokak szerint farmer szolid póló edzőcipő ami egy anyának dukál max.

Szóval divatos, elegáns, nőies holmit el is felejthetem, keresgéljek otthonkát.

Vélemények erről?

2011. márc. 30. 16:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Pesttől 13kmre lakom:)

Sok 40től felfelé hölgy mondogatja nekem, hogy nem illik már nekem ez meg az. Szerintük csak kisebbségi hölgyek nincsenek arra tekintettel, hogy gyerekük van. Akár a ruházattal, beszéddel...

Minap "mini" szoknya volt rajtam, és azért is hallgattam.

Azt is szóvá tették, hogy arról meg végkép tegyek le, hogy színház, mozi, barátnők.

Igazán nem hat meg, csak ugye furcsa:)

Köszi a válaszokat

2011. márc. 30. 17:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy baromság! Nyilván ne öltözz úgy, mintha a sarokra készülnél, de egész nyugodtan hordhatsz csinos, nőies darabokat. Akiktől a "fura véleményeket kaptad" tuti irigyek rád. Én 25 vagyok, de szentül megfogadtam, hogy sose megyek át "anyukásba" ha gyerekem lesz. Aztán gondoljon ki amit akar!
2011. márc. 30. 17:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Most olvasom, hogy a 40 felettiek mondják. Szard le, tuti irigyek. Sok begyepesedett középkorú nő azt gondolja, hogy anyukaként már hamut kell szórnia a fejére egy nőnek és elásni magát. Anyukám is mondta, hogy az óvodában kapta a megjegyzéseket az idősebb anyukáktól, hogy ezt már nem illene (80-as évek vége). Akkor ő az átlagtól eltérően csini farmerdzsekiben, szűk naciban, hosszú, kiengedett hajjal járt és ez nagyon nem volt abban az időben szokványos.

25 N

2011. márc. 30. 17:14
 14/23 anonim ***** válasza:

Valóban ez az irigység lehet,ugyanis az ő korosztályukat igencsak megszólták anno,ha nem "asszonyosan"öltözködtek.Pl. mi pont azon nevettünk anyóssal,hogy a 20 évvel ezelőtti képeken öregebbnek néz ki,mint most...akkor ezt várták el tőlük,hál' Istennek,azóta benőtt a feje lágya:D

Egyébként én is 24 vagyok,egy hónap múlva szülök,de nem mindenféle lepleket terítek magamra így nagy pocival sem...A másik,hogy én imádom a kivágott felsőket,jön a nyár,nem hinném,hogy el fogom rejteni pl. a melleimet,és férfipólót hordani,mert valakinek nem tetszik...Sőt sminkelem magam most is pl.Ízlésesen szerintem simán mehet minden,amit egy fiatal nő visel,akár van gyereked,akár nincs...

Amit belinkeltél szerintem meg minden,csak nem kihívó:D

2011. márc. 30. 18:06
 15/23 anonim ***** válasza:

Jajj nehogy hallgass az ilyenekre! Én is 24 éves vagyok (leszek áprilisban), és a ruhatáram összeállításában semmiben nem befolyásol, hogy gyerekem van, kivéve talán, hogy több kényelmes cuccom van, amiben lehet rohangálni, de valószínűleg amúgy is lennének ilyen holmijaim.

Én nem szoktam annyira "csajszisan" öltözni, bár azért néha megesik, ha olyan hangulatom van, de általában inkább vagány cuccokat hordok. Leginkább azt keresem, ami különleges, amilyen másnak nincs. Illetve csajszis vonalon főleg a pin-up stílus áll hozzám közel, meg ezek a rockabilly-s cuccok (cseresznyeminta 4ever!!!).

Tisztában vagyok vele, hogy nem nézek ki anyukásan, de nem is akarok :)

2011. márc. 30. 19:26
 16/23 anonim ***** válasza:

Sz@rd le, hogy mit mondanak az irigyeid, vedd bóknak! ;)

Én egyébként az egyszerű és elegáns vonalat képviselem ha finomabb női mivoltomban ébredek, ha nőcisebb kedvem van, akkor pedig a vagány, divatos, kicsit rockos stílust!

És ezeket igen jó ízléssel keverem is akár....alkalomadtán :)

Megfigyeltem, hogy a bő lebernyegek eléggé bálnásítanak, míg a csini szűkebb ruhákban csinosabb vagyok. És különben is! Hadd lássa mindenki, mekkora pocakom van , engem mindenki csak dícsérni szokott, hogy milyen jól nézek ki.

Akik még nem szültek,azok pedig már többen mondták, hogy majd olyan kismamák szeretnének lenni, mint én :)

Szóval: fel a fejjel és ha megszólnak, köszönd meg a véleményt egy mosollyal, hadd pukkadjanak meg! ;)

2011. márc. 30. 19:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Ja, 25 éves vagyok!!
2011. márc. 30. 19:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van két gyerkőcöm, 26 éves vagyok és az a célom hogy úgy öltözzek és beleférjek azokba a ruhákba amiket szülés előtt hordtam.Akkor én is 24 éves voltam.Nekem is van egy ismerősöm, férjhez ment gyereket szült, levágatta a haját, begöndörítette és idősebbnek néz ki mint az anyja!

Az a ruha nagyon jól néz ki amit linkeltél.

Én is szeretem az egyedi ruhákat.A sport cipő, farmer és póló nem az én világom.

De tudod azt mondta egyszer a tv-be egy ember hogy a házasságok 90%-ban azért mennek tönkre, mert a nők nagy része szülés után elhagyja magát és férje számára már nem olyan vonzó mint az előtt!!!!

Öltözz úgy mint egy fiatal!!!

Hajrá csini anyukák!!!

2011. márc. 30. 20:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Tenyleg ne foglalkozz veluk, nem lehet mindenkinek megfelelni. Tudom, hogy idegesito a dolog, a sajat boromon tapasztalom es neha meg-megallok egy pillanatra es elgondolkodom, hogy talan igazuk van, vagy megkerdezem a ferjemet, hogy szerinte valtoztatnom kellene-e a stilusomon.

De vegul mindig rajovok, hogy nem, mert igy erzem jol magam.

En ugy oltozom, ahogy lanykoromban (28 eves vagyok es 2 gyermekem van), de nem is igazan valtoztam. Vekony maradtam es lenduletes, szellemileg es mentalisan is jol erzem magam, de basszus, 28 eves vagyok, sok no ilyenkor meg lanykanak tartja magat csak azert, mert szingli es nincs gyermeke, akkor nekem miert kellene asszonyos megjelenesre valtanom? (Igy is asszonyosodtam, peldaul elmentunk par napra a ferjemmel kettesben romantikazni, en meg azzal kezdtem a szallasra bekoltozest, hogy kipakoltam a ruhainkat, felporszivoztam, atmostam a kadat es a wc-t, lanykoromban erre nem igazan lett volna igenyem, szoval a megjelenesem maradhat a regi szerintem).

Raadasul en magas vagyok, ugy vekony, melegitom nem igazan van, mert egyszeruen nem talalok a meretemben olyat, ami eleg hosszu, nadragom is alig van, inkabb csak telen tudok nadragot hordani csizmaval, felcipokhoz valo hosszusagot nem igazan talalok. Ezert nagyon sok szoknyam van, egyberuham, a legtobbje rovid (de nem fenekmutogatos), kiemeli az alakomat, ezeket hordom mokas harisnyakkal, most meg csizmaval. Illetve vannak mell alatt huzott lenge tunikaim, azokat szoktam hordani es legginget. A jatszoterre sem szoktam nadragot felvenni altalaban tekintve, hogy alig tudok venni magamra es ha netalan megis veszek egyet-egyet, akkor azt nem all szandekomban eljatszoterezni, hanem alkalmakra tartogatom. Szoval nalam a nadrag szamit olyannak, amire vigyazni kell. A jatszoterre is siman lemegyek vastag, egyszeru harisnyaban ilyen idoben, vannak olyan kotott ruhaim, amiket nem sajnalok, mert mar regebbiek, ezekhez huzok fel egy szinten regebbi massziv csizmat es kesz. Ennek ellenere en is kaptam mar nehany beszolast, hogy miert oltozom folyamatosan noiesen, kinek akarok tetszeni, stb.

Hiaba latjak, hogy nem a legszebb dolgaimban megyek jatszoterre, hanem "jatszos" ruhakban es nem is kenyeskedek, mert siman beulok a gyermekeimhez a homokozoba, vagy csuzdazom, ha kerik. Akkor is beszolnak.

De nem is hiszem, hogy annyira az oltozekemmel van baj, inkabb csak azzal, hogy a szokasos jatszoteres 20 anyukabol kb csak 3-mal vagyok rendszeres beszelgeto viszonyban, meg a nagyszulokkel, mert nem vagyok egy tarsasagi leny. Szeretek inkabb a gyermekeimmel jatszani ott, engem nem kulonosebben szorakoztat az, hogy a 20 meterrol nezem oket a padon ulve mint a tyukok es arrol hallgatok, hogy kinek a gyereke kinek a gyereket vagta fejbe a lapattal, vagy szort homokot a hajaba, vagy melyiknek feketedik a foga, mert teaztatja, vagy kinek volt villamszulese, ki fianak volt 21 foga mar 6 honaposan, vagy ki hova jar babauszasra. Nincs ezzel semmi baj, csak en tenyleg nem vagyok olyan tipus, akit ez szorakoztat es nyilvan ok ezt kulonckodesnek erzik, ezert szurnak belem ott, ahol tudnak.

Nem lehet, hogy nalad is ezzel van a gond?

Engem mondjuk nem erdekel, ha akarnak, akkor talalnanak rajtam kapaszkodot akkor is, ha melegitoben jarnek le mindig, mert a multkor pl full ironikusan azt kerdezgette az egyik no, hogy hova rakom en a gyerekeket napkozben, mert latja, hogy mindig frissen festett hajam van es szedett szemoldokom. (Pedig havonta 1x megyek a 2 percre levo kozmetikushoz szedetni, 1x pedig magamnak szedem, a hajamat magamnak festem es havonta 1x megyek el ket orara fodraszhoz, de latod, ebbe is bele lehet kotni.)

2011. márc. 30. 20:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én 29 vagyok és inkább a csinosabb cuccokat kedvelem. DE pár napja lementem a játszótérre joggingnadrágban és pulcsiban (ami szerintem nem gáz) és konkrétan rosszul éreztem magam, mert az anyukák 90%-a magas sarkúban és miniszoknyában volt.. szerintem ez nem oda illik. Szóval,ha mindent oda veszel fel ahova való, akkor szerintem nincs gond. Öltözz ugy, hogy kényelmes legyen és ha a gyerekekkel vagy, akkor ne tipegjél utánuk kényelmetlenül (ilyet is láttam már..menni nem tudott a cipőben), viszont ha pl. kávézni mégy akkor meg ne legyél slampos. Szerintem itt ez a lényeg.
2011. márc. 30. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!