Mihez kezdhetnék fogyóban van az élelmiszerünk és a pelenkánk?
13:50-nek ritka az ilyen segítőkész ember.Nálam 5-re vizsgáztál emberségből.
Én így nem tudok segíteni,de írd le milyen élelmiszered van otthon,liszt,tojás,tej,búzadara....stb és hátha ki tudunk okoskodni neked valami ételt.Sokszor az ember nem is tudja hogy mennyi mindene van egy egyszerű kajához:D
Az országban sokan feltehetnék még ezt a kérdést...Nem akarok rosszmájú lenni,de élelemre,pelenkára nincs pénz,viszont netre van?....Megértem hogy nehéz helyzetben vagy kérdező,egyedül biztos nem könnyű.Próbálj meg érdeklődni az önkormányzatnál,vagy ahogy előttem irták,vöröskereszt,vagy karitativ szervezetek,valami csak van.
Annak a válaszolónak ,aki egyből,önzetlenül segitene:nagyon szép tőled,de sajnos a mai világban sok a csaló,aki félrevezet másokat,ezért nem szabad megbizni senkiben,főleg igy ismeretlenül...
Mikor kapsz pénzt legközelebb?
Számold ki legközelebb, hogy havi szinten mennyi pelenka kell, és azt rögtön a csp-ból egyszerre vedd meg, hogy többé ne járj így! Most én is az utolsó pillanatban vettem még egy csomaggal, mert nem lett volna elég hétfőig.
Menj be az önkormányzathoz, és kérj átmeneti segélyt, vagy egyszeri segélyt, nem tudom, mi a neve konkrétan, de itt szoktak adni, ha valaki megszorul!
Köszönöm a válaszokat , irtam privátba!
Válasz : liszt,búzadara,spagetti tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!