Étkezés utáni hányingerrel mit kezdhetnék?
És fel is szokott jönni a savad?
Amúgy lehet nem fogsz örülni, de amit javasolni tudok, hogy gasztroenterológushoz menj, ha nem talál semmit idegi alapú lhet a probléma.
szerintem is azért van,mert rendszertelenül eszel és ha eszel is egyszerre sokat és utána hányingered van,mert kipukkadsz
én is voltam ebben,próbálj napközben többször rágni valami...de egészségeset,ne csak a sok cukrot és stb...és szedhetnél vitamint is esetleg béres csepp sem ártana az csinál rendesen étvágyat,így visszaszokhatnál a rendszerességre
22/L
A kérdés az, h mit eszel...
Lehet, h vmilyen alapélelmiszer okozza a problémát, amire nem is gondolnál.
első válaszoló: néha igen. voltam gasztroenterológusnál, vettek vért, aztán felhívtak, hogy semmi bajom.
második válaszoló: ha tehetném, ennék rendesen csak nem megoldható, de köszönöm a válaszod.
harmadik: a Rennie se használ semmit.
negyedik: egyik ismerősömnek is van, azt mondja elég szar, jobbulást neked is :) és köszönöm a választ :)
ötödik: hát... nem tudok mit írni, de köszönöm a válaszod :)
hatodik: elképzelhető, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!