Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, ha a gyereket...

Mit gondolnátok, ha a gyereketek tanárnőjét tetoválás ékesítené?

Figyelt kérdés
Az alkarom belső oldalára szeretnék valami picit, ami a lányommal kapcsolatos.
2011. márc. 27. 21:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a nővérem 15 éves volt, kb akkor jött divatba a piercing. Mindenáron köldökpiercinget akart. Anyu azt mondta neki hogy ha 18 elmúlik és meglesz rá a pénze csináltathat, de előtte nem. Eltelt a 3 év, lett is volna rá pénze de mégsem csináltatta meg. Az hogy középiskolában mit gondol egy diák nem egyenlő azzal hogy ha lesz rá lehetősége pár vagy több év múlva akkor meg is fogja csinálni. Én pl fülbe akartam mindig is piercinget és mára (23 éves vagyok) mindkét fülembe van 4-4, plusz az egyikben a porcban is. Természetesen 18 éves elmúltam és saját költségemre csináltattam az elsőt.

Most várjuk a párommal első gyermekünket és engem egyáltalán nem zavarna ha a jövőbeli középiskolás tanárának tetoválása lenne. Bár nekem személy szerint az alkaron lévő tetoválások nem igazán tetszenek, a csuklón már inkább. Ha az igazgató nem ellenzi, akkor nyugodtan megcsináltathatod. Főleg hogy nem egy otromba valamit szeretnél magadra, hanem egy szolid és intim mintát.

2011. márc. 30. 14:34
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a tanár is ember, legyen ápolt, azon felül meg úgy néz ki ahogy akar....
2011. márc. 30. 15:19
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pszichológia tanáromon volt tetoválás. Magánügy.
2011. márc. 30. 15:40
 34/35 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan csináltasd meg oda ahová csak akarod, szerintem senkit sem fog zavarni, ha meg igen, akkor tartsa meg magának a nem kívánatos véleményét!!!!! XD
2011. márc. 30. 16:39
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a te magánügyed,engem nem zavarna.Inkább azt gondolnám,hogy laza,korral haladó tanár vagy.Mostanság az ilyen tanárok sokkal hatékonyabbak tudnak lenni a gyerekekre,diákokra,természetesen pozitív irányban.
2011. márc. 31. 14:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!