Mit tennétek a helyemben? Aláírjam a felmondást?
Figyelt kérdés
Szept.30-án szültem,augusztus 8-án dolgoztam utoljára. Márc.16-ig TGYÁS-t kapok,ezután szeretném megigényelni a GYED-et. Amikor eljöttem a munkahelyemről,a főnököm 2 hónap múlva bezárta a boltot,de állományban tartott mivel ugye nem rúghatott ki. Na most néhány napja felhívott,hogy igaz,hogy nem fizet utánam semmi járulékot,de a könyvelőjének havonta fizet utánam 4500 forintot a könyvelésért. Hogy ezt neki ne kelljen fizetni írjuk már alá közös megegyezéssel a felmondást és fizet nekem 20e forintot. Én ezt kevésnek tartottam,meg is mondtam neki. Erre berágott,hogy mit képzelek én,mert,hogy ez milyen jó ajánlat! Azt mondta ha nem írom alá becsődölteti a vállalkozását,hogy nehogy végkielégítést kelljen nekem fizetni... Mit tennétek? Aláírnátok? Vagy csak azért se?!?2009. febr. 24. 15:44
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni az ügyfélkapun... :/ De az már kiderült volna ha nem fizet,nem ? Sokat jártam orvoshoz. És ebben az öreg nem ismer pardont. Amit fizetni kell azt fizetni kell! Csak engem akar hülyének nézni...
2009. febr. 24. 18:10
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Holnap elmegyek a munkaügyi bíróságra megtudni,hogy mit tehetek.
2009. febr. 24. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!