Vissza kell vonniuk a felmondást, ha terhes lettem?
márc 3.-val aláírtam a felmondásomat. (rendkívüli, mivel a munkahelyem megszűnt,( de maga a cég nem)). Márc 3-tól Ápr. 5-ig felmentettek a munkavégzés alól (gondolom ez a felmondási idő). Tegnap és ma halvány + tesztjeim lettek, holnap megyek vizeletvizsgálatra, meg ha bekerülök akkor nődokihoz is. Az utolsó menzeszem febr.15.
Szerintetek tudok valamit csinálni, hogy visszavegyenek?
Szia!Én is felmondási idő alatt vagyok!
Alárírtál már minden papírod?A felmondási nyilatkozatot is a leszámoló papírjaidat is?
bocsánat!
Elírtam: rendes felmondás. Már hülyeségeket írok.
A felmondást aláírtam márc. 3-án
Más papírom még nem jött. Postán küldik.
Akkor elvileg azt íradták alá veled, ahol tudomásul veszed, hogy egy hónap múlva a felmondási idő lejárta után megszűnik a munkaviszonyod ilyen és ilyen feltétellel.Igaz?
Ha ezt aláírtad, sajna már nem tehetsz semmit!
Megpróbálhatod velük megbeszélni, de velem sem voltak készségesek.Mert mondták, h mennem kell, mondtam,h már úgyis babát szeretnénk, adjanak időt és elmegyek tp.-re.Röviden írom csak le!És mondták, h mit képzelek, akkor nem tudnak kirúgni!De mivel bénáztak.1 hó tp-re el tudtam menni, de akkor nem sikertült a baba!
Remélem nézitek még a kérdésemet.
Ma megkaptam a kórházi vizeletvizsgálat eredményét, negatív lett. Nem akartam elhinni, vettem gyorsan tesztet (gabriel) és hazaérve megcsináltam. Ugyanúgy megjelent a teszt csík. Most akkor mi van?
Babás vagyok, vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!