Kitől kell meg legyen a 4 pecsét a kiskönyvbe, hogy megkapjam a GYES-t?
Figyelt kérdés
Most voltam a nögyógyásznál,de csak itthon vettem észre hogy nem pecsételt bele.2009. febr. 23. 11:59
1/13 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászét nem tartották elegendőnek, nem akarták elfogadni. Azt mondták, h a háziorvosomé (is) kell. Szerencsém volt, mert a háziorvos rendes volt és utólag belepecsételt még hármat (csak egy volt benne).
2/13 A kérdező kommentje:
háziorvos???????nem védőnő?nekem eddig egy sincs a háziorvostol.
2009. febr. 23. 12:05
3/13 anonim válasza:
Szia,az eyszeri anyasági támogatáshoz kell a négy pecsét,szerintem ahányan írunk annyi féle változata lesz,h kitől kell a pecsét.Nekem a szülés után be kellett vinni a kiskönyvemet a terhesgondozóba,ott adtak egy igazolást,hogy megjelentem 4X terhesgondozáson,nekem a védőnőit nézték.De van akinél az orvosit.Egyébként a 4 alkalom gyorsan meglesz szerintem,mind1 h védőnő vagy nőgyógyász pecsét kell,nekem legalábbis jóval több volt,de legközelebb szólj neki,biztos bepecsétel utólag!
4/13 anonim válasza:
A háziorvosnál nem voltál még belgyógyászati vizsgálaton?Nekem akkor adott egy pecsétet,de én sem voltam nála többet.Szerintem kérdezd meg a védőnődet,mert vagy ő vagy pedig a nőgyógyász fogja kiadni az igazolást,amivel-és nem a terheskiskönyvvel-kell majd bemenned az anyaságit intézni.
5/13 anonim válasza:
SziaSztok!Hát ezt én sem értem akkor.Nekem azt mondták a terhesgondozáson kell legalább 4szer megjelenni.Igaz biztosan meglesz a végére minden pecsétből legalább 4,mert olyan sokszor kell menni,hogy nem is fog beleférni.(legalább is nekem)Boldog babavárást mindenkinek!
6/13 anonim válasza:
A gyeshez semmi köze a pecséteknek. A jogszabály szerint az egyszeri anyasági támogatás igényléséhez szükséges egy igazolás arról, hogy legalább négy alkalommal megjelentél terhesgondozáson. Nekem a védőnő adta ki ezt az igazolást a terhesgondozáson. Az igazolást természetesen a terhesgondozást végző nőgyógyász ellátta aláírásával, és bélyegzőjével is.
7/13 anonim válasza:
Szia,megint az 1. vok:Na látod ezt mondtam!:D Hívd fel a védőnőt és kérdezz rá.
8/13 anonim válasza:
Vagyis a 12:06-os voltam,bocsi...
9/13 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem a nehezebb terhesség miatt millió pecsétem volt védőnőtől és nőgyógyásztól egyaránt, mégis telefonon kellett lebeszélnem a MÁK-kal, h az anyaságihoz nem jók ezek a pecsétek. Én is csak néztem, mert úgy tudtam, h elég az orvos vagy védőnő igazolása, 4 pecsétje. Közölték velem, h nem hajlandók elfogadni, menjek a háziorvoshoz, kérjek tőle(!) igazolást, meg a 4 pecsét is legyen meg, szintén a HÁZIorvostól! Ki érti ezt?! Én is csak néztem, a háziorvos meg főleg. Még szerencse, h rendes volt, és utólag bepecsételt nekem!
Ja, ez a székesfehérvári MÁK volt amúgy.
10/13 anonim válasza:
Nekem a nögyogyásztol kellet kérnem egy igazoláat hogy jártam hozzáterhesgondozásra semmi mást nem kértek pécsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!