Csak az én környezetemben van így? Szégyen, ha valaki három gyereket vállal?
Miért lenne szégyen??
ha tisztességgel el tudja tartani őket akkor nem szégyen semennyi gyerek de ez az én meglátásom.
Nem a szám a lényeg hanem hogy milyen gyerekkoruk van..
Harmadik babát várom, valahogy nálunk se a pozitív visszajelzések jöttek...
A durvábbak a "mai világban 3 gyerek micsoda felelőtlenség" típusú beszólások voltak, a kedvesebbnek szántak a "jaj hát nem baj, ha már így sikerült, ahol elfért kettő elfér majd 3 is.."
Tenném hozzá sose kértünk még senkitől semmit, segítséget is messzi távolból telefonon kapunk (osztogatják a jótanácsokat anyósom, sógornőm, testvéremék).
Még a gyerekes barátnőim is furcsán viselkedtek (tisztelet a kivételnek) mintha teljesen őrült lennék, és mindenki azt kérdezte hogy véletlenül becsúszott???
Na azóta egyébként még 2 barátnőm vállalt harmadikat úgyhogy legalább velük támogatjuk egymást:)
Én is úgy látom, ez valahogy nem is szégyen csak ilyen csodabogárság vagy enyhe szerencsétlenség mások szemében.
Mi is tervezzük a harmadikat, és ránk is furcsán néznek. Nem érdekel.
De tök jó, hogy ennyien szeretnének 3 gyereket, én ennek nagyon örülök.
nem szégyen, ettől függtelenül én nem vállalok,fel is kell nevelni, ki tudja lehet pár év múlva éhenhalunk.
van 1 fiam, 1 lányom.
az egyik válaszoló vagyok, igen ez a másik amit megkapunk 1-2 gyerekesektől hogy fel is kell nevelni...mintha nem tudnánk magunktól is...
ill ha bármi beüt, és éhenhalunk akkor 2 gyerekkel is éhenhalok meg 3-mal is..(ami amúgy szóba sem jöhet persze mert 3 gyerekkel 3 szor annyi erőm is van) :))
előző
Ja és tegnapelőtt tudtam meg, hogy jópofa módom, amíg gyed-en voltam, megszűntették a munkakörömet, jelnleg nem tudnak másikat felajánlani, majd érdeklődjék és megvizsgálják a helyzetet.
eredetileg szeptemberben szerettem volna visszamenni dolgozni és csak fél évig gyes-en lenni de ki tudja mi lesz, lesz-e hova
A párom fuvaróz vállakozó, az üzemanygárak az égben...
Még sorolhatnám.
Szóval ilyenek miatt sem vállanék 3. gyereket.
14:07-nak
én vagyok az éhenhalós, akinek 2 gyerekkel nem biztos lesz munkája:-((((
gondolod 35 felett, 2 gyerekkel, diploma nélkül majd kapkodnak utánam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!