Szüleim hallani sem akarnak az unokáról. Mit tegyek?
Szia!
Én nagyon féltem a szüleim reakciójától, mert számukra még a házasság előtti nemi élet sem igazán természetes (pedig már 30 is elmúltam). Fél éve voltunk együtt a párommal, amikor kiderült, babát várok a fogamzásgátlás ellenére. Majd 2 hónapig éltünk stresszben, hogy hogyan mondjuk meg. De egyszer csak eljött az alkalom és elmondtam. Anyukám sírt a boldogságtól, apukám pedig már azt tervezte, hogyan tologatja a babakocsit. Olyan mérhetetlen pozitív hozzáállást tapasztaltam, mint soha .... kicsit elgondolkodtam, vajon ismerem-e a szüleimet igazán, ha mégis így reagáltak és én annyira mást (rosszabbat) vártam.... korábban ők is olyanokat mondogattak, hogy remélik nagyon, nem lesz "baj", a nevezetes házasság előtt.....hát lett :-) - hál istennek:-)! Azóta egybekeltünk és várjuk a bébit nagy nagy örömmel.:-)
A szüleidnek pedig hálásnak kell(ene) lenniük, hogy meg tudod ajándékozni Őket egy unokával, hiszen mennyi, de mennyi nő (pár) hiába vár erre az örömre .... csak erre gondoljanak és szerintem várják írtó boldogan a babát. Persze főleg TI várjátok nagyon!!:-)
Sok sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!