Van olyan anyuka akinek a gyermeke hagyományos nevet kapott?
13:09.-esnek:
ÉDES a fiad, nagyon szép+cuki!!!! :)
A lányom Anna Tünde, a fiam Botond Mihály. 2,5 és 1 évesek, és hiába "tucatnév" az övék a statisztikák szerint állítólag, a mi városunkban valahogy alig akad. Pedig bölcsis-ovis-kisiskolás korosztályra elég jó rálátásunk van (pedagógusok vagyunk a családban többen is).
Egyébként mi már 10 évvel ezelőtt eldöntöttük hogy mi lesz a nevük, akkoriban meg még ritkának is számítottak, és igaz, hogy időközben gyakoribb lett, de ez nem tántorított el minket.
A mi városunkban (30 ezres p megyei település) rengeteg a Jázmin, Hanna, Lili, Zsófia, Dorka és a Bence, Márk, Máté, Milán, Zalán, Dominik. Lászlót, Pétert, Ádámot és Istvánt is ismerek egyébként jó párat, de a "hagyományosabb" lánynevek közül alig-alig akad
Az én fiam Tamás!
Ha lány lett volna, akkor Annának szerettem volna hívni!
A lányom Anna, a kisfiam hamarosan érkezik, Antal lesz.-ha lány lett volna, Éva lenne.
Nekem ezek tetszenek és kész.
Az én kisfiam Marcell, kislányom Nóra. Igazából nem tudom, hogy hova tartoznak, de többektől megkaptam, hogy tömegneveket kaptak.
Nekem a régebbi nevek jobban tetszenek, mint az erőltetett magyar nevek, növény nevek.
Senkit nem megbántani akartam, de én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!