Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen nevet ad a babójának...

Ki milyen nevet ad a babójának? Különleges vagy egyszerű? Várom hogy írjatok.

Figyelt kérdés

nekem ha fiú SZABOLCS mint az apja

ha lány AMINA MILLA

szerintetek szép lány név?

2009. febr. 18. 13:57
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
67%
Az fura, ha olyan neve van valakinek, ami eleve egy becézett név, pl. Panni. Ez az Anna becézett alakja. Gondoljatok arra, hogy pl. 25 évesen bemegy a lányod egy állásinterjúra, hogy hívják? Kovács Gyöngyike Őzike. Gáz lesz, nem állás.
2009. febr. 22. 09:59
 42/46 anonim válasza:
100%

Szia!Szerintem szép neve lesz a lányodnak!Nekem is a különlegesebb nevek tetszenek!A mi kislányunk neve:Míra Kiara.A Kiarát használjuk.

De nekem ezek is tetszettek:Zenúbia,Mirtil,Rubina,Tyra,Karin

Ha pedig fiú lett volna:Kilián,Ruben,Noel,Medár

2009. febr. 22. 10:43
 43/46 anonim válasza:
100%

én inkább a különlegeset szeretem,mert nem szeretném hogy minden 2. gyereknek az legyen a neve,mint az enyémnek:)

nekem 4gyerekem van: Georgina,Adelina,Maja,Kincső:)

2009. febr. 22. 15:28
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk lányunk lett és a Kira nevet adtuk neki, mert az én kedvenc műkorcsolyázóm Kiira Korpi, egy gyönyörű finn lányzó. Mi is mindenképpen valami különleges nevet akartunk.

Üdv: egy kilenc hetes baba boldog anyukája

2009. febr. 23. 11:29
 45/46 anonim válasza:

Szia,

Min két név szép,én sem adnám egyszerre a kettőt,a Milla hozzám közelebb áll.

Lányom Sophie, ha lesz hugi Lola lesz,ha öcsi akkor Dorien (vagy a magyaros írással Dorián ezt még majd eldöntjük)

2009. febr. 24. 08:56
 46/46 anonim válasza:
A kislányom Tímea. Nekem inkább az egyszerűbb nevek tetszenek. Szép név mindkettő, de én csak egyiket adnám.
2009. febr. 25. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!