Ki milyen nevet ad a babójának? Különleges vagy egyszerű? Várom hogy írjatok.
Figyelt kérdés
nekem ha fiú SZABOLCS mint az apja
ha lány AMINA MILLA
szerintetek szép lány név?
2009. febr. 18. 13:57
1/46 anonim válasza:
a lányom Gerda lett. már születése előtt tudtam hogy igy fogják hívni (egyébként agatha christie regényben volt egy ilyen nevű szereplő onnan jött).
milla nem rossz...
2/46 anonim válasza:
Nekünk lányunk lesz. Panninak fogják hívni. Senkinek nem volt ellene kifogása. :)
Ha fiú lett volna, akkor Barna lett volna.
Amina Milla, két nagyon különleges név nem biztos, hogy jó egymás mellett. Persze vezetéknévtől is függ, de én egyet választanék ki a kettő közül. És az Amina jobban tetszik, persze ez csak magánvélemény, ez már a ti dolgotok :)
3/46 anonim válasza:
Szia nekem is inkább a Milla tetszik.Az én lányom Lola lesz, ha fiú azt nemtudom:)
4/46 anonim válasza:
Szia. Nekünk kislányunk lesz a Zoé, Dorka, Gerda nevek tetszenek de egyszerűen nem bírunk dönteni a férjemmel. Még van idő de már ott tartunk, hogy amelyik szüléskor az eszünkbe jut. :) Amina Milla, nekem tetszik bár jobban az Amina.
5/46 anonim válasza:
A mi kislányunk Franciska. Én 2 nevet nem adnék neki, szerintem elég 1 is. Fontos a vezetéknév persze... Egyébként az Amina és a Milla is szép. Szerintem elég csak az egyik. :-)
6/46 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam Szabolcs Áron lett (Szabolcs az apukája után, Áron az anyukája kedvéért:) A vezetékneve Szilágyi, és ez így együtt sztem csoda szép :)Ha lány lett volna, akkor Sárinak hívnák - ezt most félretettük a huginak:) M.
7/46 anonim válasza:
Ha fiam lesz Denisz,ha lány Denissza
8/46 anonim válasza:
Nekem is kislányom lesz, és úgy fogják hívni, hogy Zsuzsa. ( Mellékesen engem is így hívnak, de a flancos lánynevek közül igazán egyik sem tetszett, és egyébként is szeretem a nevemet, klasszikus és szép. Már nem is tudok más nevet elképzelni Zsuzsikámnak.)
9/46 anonim válasza:
A mi kislányunk Kata lesz, egyszerű név, de nagyon aranyos...szerintünk:-))
10/46 anonim válasza:
A kislányom Réka. Nekem is tetszenek az általatok választott nevek. Két különleges név. Talán a Milla kedvesebb.. de lehet, hogy a szlovák jelentésére asszociálok, ami milá=kedves:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!