Ki milyen nevet ad a babójának? Különleges vagy egyszerű? Várom hogy írjatok.
nekem ha fiú SZABOLCS mint az apja
ha lány AMINA MILLA
szerintetek szép lány név?
Szia, a kedvenc kislany nevem Eszter, de tetszik a Dorka is, kisfiu nev pedig nincs igazan. Tobb is tetszik, Adam, Oliver, Botond, Leon.
A kislany nev, amit szeretnel szerintem igy egybe tul sok, olyan, mintha 1 nev lenne, amikor egybe mondod a kettot. Nem lehet erezni, hogy ez ketto kulon nev. Szerintem az egyiket valasszatok ki, amelyik jobban illik a vezetek nevhez, mert nagyon fontos szempont az is.
Szia!
Ez a dr....AMINA MILLA jó sztem,még megy is!:-)))
Nekem személysz.a Milla jobban tetszik,de ugye mindenkinek más az izlése!
A leánykámat Fruzsinának hívják!Tetszik még a Hanna,Maja
Fiú nevekből pedig a Balázs,Botond
Szabolcs is szép név
Üdv...
Szia!
Az Amina jobban tetszik,de a Milla se rossz,csak együtt a kettő tömény.
Nekem van két kisfiam:Dominik,és Patrik.
Most várom a 3. kisfiamat:ő Kilián lesz.
De,ha lány lett volna akkor a Jázmin nevet kapta volna.
szia a fiam Bendegúz,ha lány lett volna Liza,Alexa....ha még egy fiunk lesz az Alexander lesz.
Amina- a nyerő nálam
Én a női neveknél a különlegesekre voksolok. Favoritok: Zazi, Kendra, Emili, Kamilla (ez nem olyan ritka, de nagyon szeretem), Auróra, Ditte, Ditta, Gvendolin, Kenza, Kim, Kloé. Imádom amúgy a K betűs neveket, van is belőlük pár.
A tieid közül leginkább a Milla tetszik.
Fiú névből viszont sokkal jobban preferálom az egyszerű neveket. Nekem a fiam Krisztián lett. Ha lesz mégegy fiam, az tuti hogy Pongrác lesz, ezen kívül nagyon tetszik még a János, Barnabás, Boldizsár, Tamás. Szóval fiú névből nem keresem a még mindenki számára ismeretlen neveket, azok valahogy egyáltalán nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!