Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen nevet ad a babójának...

Ki milyen nevet ad a babójának? Különleges vagy egyszerű? Várom hogy írjatok.

Figyelt kérdés

nekem ha fiú SZABOLCS mint az apja

ha lány AMINA MILLA

szerintetek szép lány név?

2009. febr. 18. 13:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
5 éves lányom Noémi, a pocakomban lévő baba pedig vagy Zsófi vagy Lóránt lesz.
2009. febr. 18. 15:01
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapos a babám,Gábor lett a neve,apja után.Ha lányom lett volna,akkor Csilla vagy Málna
2009. febr. 18. 15:04
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a kedvenc kislany nevem Eszter, de tetszik a Dorka is, kisfiu nev pedig nincs igazan. Tobb is tetszik, Adam, Oliver, Botond, Leon.

A kislany nev, amit szeretnel szerintem igy egybe tul sok, olyan, mintha 1 nev lenne, amikor egybe mondod a kettot. Nem lehet erezni, hogy ez ketto kulon nev. Szerintem az egyiket valasszatok ki, amelyik jobban illik a vezetek nevhez, mert nagyon fontos szempont az is.

2009. febr. 18. 15:10
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a kettőt már soknak érzem. Külön-külön mindkettő szép, bár az Amina nekem jobban tetszik, de együtt már kicsit negédes. Gondolj bele, ha felnőtt lesz és bemutatkozik: dr.... Amina Milla vagyok.
2009. febr. 18. 15:15
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez a dr....AMINA MILLA jó sztem,még megy is!:-)))

Nekem személysz.a Milla jobban tetszik,de ugye mindenkinek más az izlése!

A leánykámat Fruzsinának hívják!Tetszik még a Hanna,Maja

Fiú nevekből pedig a Balázs,Botond

Szabolcs is szép név

Üdv...

2009. febr. 18. 15:23
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az Amina jobban tetszik,de a Milla se rossz,csak együtt a kettő tömény.

Nekem van két kisfiam:Dominik,és Patrik.

Most várom a 3. kisfiamat:ő Kilián lesz.

De,ha lány lett volna akkor a Jázmin nevet kapta volna.

2009. febr. 18. 15:56
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Szép mind a kettő név. Ha lányom lett volna, akkor Alexa, vagy Emma lett volna, de fiú lett, így Alexnak hívják.
2009. febr. 18. 15:59
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon furcsa ez az Amina Milla név, de valószínűleg azért, mert most hallom először így párosításban, sőt az Aminát nem is hallottam még. Több névvel is voltam úgy, hogy először nem tetszett, aztán egyszer csak megtetszett. Ezeket valószínűleg még ízlelgetnem kell. Mondjuk ha valaki így mutatkozna be biztos vissza kellene kérdeznem, mert tényleg nehezen kivehető, hogy ez két keresztnév. Nekem ha lányom lesz Fruzsina lesz, ha kisfiú Olivér. A fiúnévben nagyon nehezen egyeztünk meg a párommal. Ő mindenáran Alex-ot vagy Xavért akart, de tőlem annyire távol állt mind a kettő, hogy képtelen voltam rábólíntani. A már megszületett kisfiamat Bendegúznak hívják. Itt teljes volt az egyetértés, és tényleg olyan is gézengúzos kiscsávó lett. Talán ezért is volt nehéz másodjára fiúnevet találni, mert mindketten úgy éreztük, hogy ennél jobb nevet úgysem találunk :-) Amina Milla, hm... nem is olyan rossz :-)
2009. febr. 18. 17:03
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

szia a fiam Bendegúz,ha lány lett volna Liza,Alexa....ha még egy fiunk lesz az Alexander lesz.

Amina- a nyerő nálam

2009. febr. 18. 18:42
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Én a női neveknél a különlegesekre voksolok. Favoritok: Zazi, Kendra, Emili, Kamilla (ez nem olyan ritka, de nagyon szeretem), Auróra, Ditte, Ditta, Gvendolin, Kenza, Kim, Kloé. Imádom amúgy a K betűs neveket, van is belőlük pár.

A tieid közül leginkább a Milla tetszik.

Fiú névből viszont sokkal jobban preferálom az egyszerű neveket. Nekem a fiam Krisztián lett. Ha lesz mégegy fiam, az tuti hogy Pongrác lesz, ezen kívül nagyon tetszik még a János, Barnabás, Boldizsár, Tamás. Szóval fiú névből nem keresem a még mindenki számára ismeretlen neveket, azok valahogy egyáltalán nem tetszenek.

2009. febr. 18. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!