Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki milyen nevet ad a babójának...

Ki milyen nevet ad a babójának? Különleges vagy egyszerű? Várom hogy írjatok.

Figyelt kérdés

nekem ha fiú SZABOLCS mint az apja

ha lány AMINA MILLA

szerintetek szép lány név?

2009. febr. 18. 13:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Két fiam van,Áron,és Milán.A lánynév Tamara,ha esetleg összejönne...nekem a Milla jobban tetszik,de a 2 együtt sok.Mással párosítsátok,sztm.
2009. febr. 18. 14:18
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Lilien tetszik, a párom mindig Lillázik, de az én vagyok és nem szeretném ha a kislányom is az lenne!

Ha fiú akkor apa dönt! nekem nincs tippem...

Nekem tettszik az AMINA MILLA szerintem igy egyben az igazi, külön kevésbé szép! de ez az én véleményem!

és azért is jó igy együtt mert egy dallamos, a két A betű mélyen van és az I betük magas magánhangzók, ettől lesz dallamos a név! Szerintem nagyon szép, különleges... Büszke lehet a picikéd a nevére ha ezt a nevet kapja majd

Az én nevem a vezetéknévvel együtt adja ki ezt a Dallamot: A..E. Lilla és mindenki dicsére!

további jó babavárást és könnyü szülést kívánok neked!

2009. febr. 18. 14:20
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
fiam lesz, Balázs. Kislánynak terveztük, Tamarának. Majd a második :) Aminára voksolok :)
2009. febr. 18. 14:21
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

A fiamat Nimródnak hívják, a lányom Menta lesz (mert még bent van a pocimban).

Nem gondolkodunk/gondolkodtunk 2 névben, én is feleslegesnek tartom.

Amina is és Milla is megállják a helyüket külön-külön!

A Szabolcs is szép név!

2009. febr. 18. 14:23
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha lány lesz, akkor Kata, ha fiú akkor pedig Máté.

Egyszerű nevek és illenek a vezetéknevünkhöz is.

Ja és nem lehet össze-vissza becézgetni őket! :)

16/46 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiamat Kristófnak hívják de van 3 keresztfiam 6 névvel / mindegyiknek 2 neve van / teljes a káosz. Folosleges. De ez maximálisan a ti dontésetek. Egyébként Az Amina tetszik jobban nekem a Milla az kicsit fura. Bocsi....de ez a véleményem.
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
nalunk Konrád lesz a trónörökös, mert semmi masban nem tudtunk megegyezni, ez meg isteni szikrakent jott :D
2009. febr. 18. 14:25
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kislányunk lesz és Noéminek fogják hívni. Már a 3. hónap óta tudjuk hogy ez lesz a neve. Ha fiú lett volna akkor Márk lett volna, vagy az apja után László. Nekem tetszik még a Loretta, Fruzsina is.
2009. febr. 18. 14:41
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Az én lánykám Dalma Adél-az Adél apa kedvéért :) Én a Millára szavazok!
2009. febr. 18. 14:47
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi Németországban élünk, s ezért fontos volt számunkra a tetszés mellett, hogy egy mindkét nyelven jól kiejthetö név legyen.

Az általatok választott nevek is szépek, föleg a lánynév, csak az a kérdés, hogy illik-e a családi névhez. Mert szerintem az összhang is fontos. A magas és mély magánhangzók is számítanak, ez adja meg az össznév jó hangzását. S még valami: Pl. nekem nagyon tetszik az Attila név. De szerintem egy eredeti német családnévhez egy igazi magyar utónév sajnos nem igazán illik. De ez az én meglátásom ...

2009. febr. 18. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!