Miért adja el sok anyuka a kinőtt babaruhákat?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokszor olvastam, hogy anyukák kérdezgetik, hogy hol adhatnák el, de nekem ez egy picit fura.
Nekem pl hatalmas segítség az, hogy sem az én szüleim, sem a párom szülei nem adtak tovább a baba ruhákon, mert így nem kell fölöslegesen költeni ruhára az annyi sok más kiadás mellett. Én hálás vagyok nekik, hogy így előre gondolkodtak.
Persze ez csak az én véleményem, senkit nem akarok támadni, de szerintem valahol azért megtérül az, ha ezek a ruhák mégiscsak a padlásra kerülnek.
(Persze van aki megteheti, vagy éppen nem teheti meg)
2011. márc. 4. 20:43
31/31 anonim válasza:
Mi családon és ismeretségi körön belül méret szerint cserélgetjük, nem pénzért adjuk. A kicsiket még kinövik nem mennek tönkre és turiban is sokat vettem márkásakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!