Miért adja el sok anyuka a kinőtt babaruhákat?
Már nagyon sokszor olvastam, hogy anyukák kérdezgetik, hogy hol adhatnák el, de nekem ez egy picit fura.
Nekem pl hatalmas segítség az, hogy sem az én szüleim, sem a párom szülei nem adtak tovább a baba ruhákon, mert így nem kell fölöslegesen költeni ruhára az annyi sok más kiadás mellett. Én hálás vagyok nekik, hogy így előre gondolkodtak.
Persze ez csak az én véleményem, senkit nem akarok támadni, de szerintem valahol azért megtérül az, ha ezek a ruhák mégiscsak a padlásra kerülnek.
(Persze van aki megteheti, vagy éppen nem teheti meg)
1. nincs hol tárolni, nálunk pl huzatos, nyirkos a padlás, csak tönkremennének, bármennyire is becsomagolom
2. nem terveznek több gyereket
3. nincs a családban olyan, akinek oda lehetne adni, mert mondjuk már mindenhol nagyok a gyerekek
4. mire az én gyerekemnek gyereke lesz, ezek a ruhák rég nem lesznek divatosak/praktikusak
Szerintem ez hülyeség, hogy nem lesznek divatosak. Ez nem ok. Elnéztem az én babaruháimat és kb semmiben nem különböznek a mostaniaktól.
A többi pontban igazad van. Köszönöm a válaszod.
Hát érdekes..
Anyukám is eltett egy nagy doboznyi babaholmit, amit nagy örömmel hoztunk le a padlásról, mikor terhes lettem. Aztán szomorúan kidobtuk szinte mindet, mert tönkrementek. A legtöbbnek elöregedett az anyaga. Szóval én nem biztos, hogy ezért elteszem. Viszont szívesen elajándékozom rokonoknak, barátoknak.
Akik eladják, nyilván azért, mert a pénzre szükségük van, a ruhára pedig már nincs.
5 ev korkulonbseg van a ket gyerekunk kozott. Eddig nem adtul el a ruhakat, pont a kisteso miatt, de most atvalogattam a nagy(lany) ruhait, ami jo az occsere megtertom, a tobbit en is szeretnem eladni.
1. Jol jon a penz, eleg keves a GYED-em
2. kicsi a lakas, a hasznalatban levo cuccoknak is alig van hely
3. az unokamnak meg amugy sem erdemes elrakni ruhakat. Ssem az en sem a parom babaruhait nem adtam ra a gyerekeimre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!