Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vagytok itt anyukák, akik...

Vagytok itt anyukák, akik néha eljártok bulizni? Milyen formában teszitek? Mikor értek haza?

Figyelt kérdés

Két éves a fiam,mielőtt megszületett,nagyon sokat buliztam.Férjem nem a bulizós fajta,így feltöltődésképp azt találtuk ki,hogy én a barátnőimmel havonta,kéthavonta egyszer elmegyek buliba,ő pedig itt marad a gyerekkel.Persze ő is ki szokott kapcsolódni,neki a focizás és az utána sörözés a haverokkal jelenti a "bulit"!:)

Egy hozzáértő "lélekbúvár" azt mondta,így,ha kikapcsolódok,többet tudok adni a családomnak,és nem ettől leszek rossz anya,mert én azt gondoltam,hogy milyen anya vagyok én,hogy elmegyek bulizni,első a gyerek,de ez ilyen formában is így van...Max hajnal 4-re mindig otthon vagyok,reggelig nagyjából kipihenem magam délben pedig megint alszok a lurkóval,nálunk így megy.

Szerintetek nagyon gáz ez?

2011. márc. 4. 10:55
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Én 24 :) Utolsó, merjél egészen nyugodtan, nem az számít, hogy hány éves vagy. Ha 34 lennék, akkor is mennék, sőt, szerintem ha 44, akkor is. Legalább is, ha lesz hozzá kedvem 44 évesen, akkor tuti el fogok menni.

Szoktam járni minden évben Rockmaraton fesztiválra (igaz, most már csak 1-1 napra mióta gyerek is van, meg mióta olyan irtózatos drága a hetijegy), de oda még nagypapák és nagymamák is járnak, akik ezt a stílust kedvelik :)

2011. márc. 17. 21:59
 32/37 anonim válasza:
24en még én is ezt gondoltam...de köszi a bíztatást:)
2011. márc. 17. 22:22
 33/37 anonim ***** válasza:

03.04. 13:02 (azt hiszem.. :)) vagyok

Én 32 éves vagyok :). És nem öreg :D:D!

2011. márc. 18. 10:04
 34/37 A kérdező kommentje:
Szerintem ez abszolút nem lényeg,hogy hány éves vagy!Én 30...De olyan szórakozóhelyre megyek,ahol még idősebbek is vannak.Menj és jó szórakozást!:)
2011. márc. 18. 11:30
 35/37 anonim válasza:
köszi, jó lenne, én is 30 vagyok, de mivel nem járok el, már nem vagyok képben...az anyuka ismerőseim, barátnőim meg otthonülősek..
2011. márc. 18. 16:26
 36/37 A kérdező kommentje:
Akkor zsákutca...sajnálom!Azért hátha van valaki a környezetedben,akivel el fogsz tudni majd menni!
2011. márc. 18. 20:46
 37/37 A kérdező kommentje:
Ha debreceni vagy,gyere velünk!!!:)
2011. márc. 18. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!