Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vagytok itt anyukák, akik...

Vagytok itt anyukák, akik néha eljártok bulizni? Milyen formában teszitek? Mikor értek haza?

Figyelt kérdés

Két éves a fiam,mielőtt megszületett,nagyon sokat buliztam.Férjem nem a bulizós fajta,így feltöltődésképp azt találtuk ki,hogy én a barátnőimmel havonta,kéthavonta egyszer elmegyek buliba,ő pedig itt marad a gyerekkel.Persze ő is ki szokott kapcsolódni,neki a focizás és az utána sörözés a haverokkal jelenti a "bulit"!:)

Egy hozzáértő "lélekbúvár" azt mondta,így,ha kikapcsolódok,többet tudok adni a családomnak,és nem ettől leszek rossz anya,mert én azt gondoltam,hogy milyen anya vagyok én,hogy elmegyek bulizni,első a gyerek,de ez ilyen formában is így van...Max hajnal 4-re mindig otthon vagyok,reggelig nagyjából kipihenem magam délben pedig megint alszok a lurkóval,nálunk így megy.

Szerintetek nagyon gáz ez?

2011. márc. 4. 10:55
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Más bizony,de ha más jelenti mindkettőnknek a kikapcsolódást,akkor megoldjuk külön,elvégre fontos a bizalom,nem?Nálunk ez megvan,ő a fociban éli ki magát én pedig kitáncolom.Ennyi.
2011. márc. 4. 11:46
 12/37 A kérdező kommentje:
Ja!Emellett természetesen vannak közös programjaink is!!!!
2011. márc. 4. 11:47
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Én csak irigyelni tudlak! Ha megteheted, akkor tedd azt, ami neked jó.
2011. márc. 4. 11:48
 14/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Legyen szép napotok!
2011. márc. 4. 11:54
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

11:38-as vagyok, én nem tartom annyira másnak, hogy a párjával megy valaki, vagy a barátnőivel. Bár mi sokat megyünk együtt, külön is legalább annyit. Mert ő szeret a haverjaival sörözni, focizni munka után, engem pedig rá tudnak beszélni a csajok, hogy üljünk be egy bárba és rúgjunk ki a hámból :-)

Mindig előre tudjuk ezeket, és úgy szervezzük, hogy jó legyen. Nem kell összenőni attól, hogy egy család lettünk.

2011. márc. 4. 11:54
 16/37 A kérdező kommentje:
Utolsó,nálunk is így van!Kicsit megnyugodtam!
2011. márc. 4. 12:00
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

11:10-nak

Ne legyél mér ennyire begyöpösödött konzervatív.

Úristen.

egy családanya már ne csináljon semmit.

Mimár mentünk haza párommal reggel 8-kor is, afiam (akkor még csak 1 gyerek volt) anyáméknál volt.

második voltam

2011. márc. 4. 12:00
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

12:00

Szövegértésből buktál???Te is azt írod, hogy a pároddal.Akkor mi van???

2011. márc. 4. 12:19
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két fiam van. Én is eljárok a barátnőimmel havonta egyszer. Két oka van,h miért nem a férjemmel. Egyrészt azért, mert, ha ő megy el, akkor én vigyázok a gyerekekre, ha én megyek el, akkor ő. Nincs kire rábízni őket. Szülők messze laknak, és épp elég, ha a közös programokra meg tudjuk szervezni a felvigyázást. A másik ok pedig az, h teljesen más zenét kedvelünk. Ő falra mászik az én zenei ízlésemtől, és egy percig nem bír megmaradni olyan helyen, ahol én szeretek lenni, és fordítva. A közös bulik nálunk max. házibulikban merülnek ki. 2-3 együttes koncertjére megyünk együtt. Mi így fogadtuk el egymást. Szeretjük egymást. A bizalom megvan, soha nem voltam féltékeny és ő sem. Pedig 11 éve együtt vagyunk már. Arról nem is beszélve,h egyáltalán nem kíváncsi a mi női csacsogásunkra.

Én csak azt nem értem, miért nem lehet elfogadni,h vannak ilyen házasságok is. Működik, jól érzik benne magukat a felek, és a gyerek kérdést is probléma mentesen meg tudják oldani. Én is elfogadom, ha valaki nem így él, és nem kötök bele, h miért teszed ezt így?!

2011. márc. 4. 13:02
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Basszus mert a férjem már csak az Ő felügyelete mellett mehetek el bárhová is.

Meg akik CSAK a párjukkal csinálnak programot az ellenőrzésre megy? Ha ők VB/EB alatt elmennének "lumpolni" azt szabad, mert férfi??? A kérdezőnek mitől másabb a helyzete, mert csajbulit tart? Tisztességes nőként is meg lehet inni valamit, nem kell még csak spiccesnek lenni se, ha egy férfi közeledik lehet tisztázni a szabályokat...

Anya egyszer kirúg a hámból, Apa gondolom gyakrabban focizik és sörözik, és ha jól sejtem nem csak évente vannak KÖZÖS programok gyerek nélkül. És szerintem ez a NORMÁLIS!

2011. márc. 4. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!