Vagytok itt anyukák, akik néha eljártok bulizni? Milyen formában teszitek? Mikor értek haza?
Két éves a fiam,mielőtt megszületett,nagyon sokat buliztam.Férjem nem a bulizós fajta,így feltöltődésképp azt találtuk ki,hogy én a barátnőimmel havonta,kéthavonta egyszer elmegyek buliba,ő pedig itt marad a gyerekkel.Persze ő is ki szokott kapcsolódni,neki a focizás és az utána sörözés a haverokkal jelenti a "bulit"!:)
Egy hozzáértő "lélekbúvár" azt mondta,így,ha kikapcsolódok,többet tudok adni a családomnak,és nem ettől leszek rossz anya,mert én azt gondoltam,hogy milyen anya vagyok én,hogy elmegyek bulizni,első a gyerek,de ez ilyen formában is így van...Max hajnal 4-re mindig otthon vagyok,reggelig nagyjából kipihenem magam délben pedig megint alszok a lurkóval,nálunk így megy.
Szerintetek nagyon gáz ez?
Egy normális kapcsolatban meg kell, hogy legyen mindkét fél szabadsága. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki azt csinál, ami pont eszébe jut, hisz nem nyitott házasságról beszélek, de muszáj, hogy legyen annyi önállósága, amiben nem korlátozza, ellenőrzi a másik fél. Ilyen a barátnőkkel beszélgetés vagy bulizás, vagy a férj sörözése a haverokkal. A házasság és a család fogalma nem azt jelenti, hogy össze vannak nőve egy életre!
Kedves kérdező! Jól teszed és teszitek a férjeddel a dolgokat, hisz nemcsak közös programok kellenek ahhoz, hogy egy szülő ki tudjon kapcsolni és nem mellesleg feltöltődni. Nálunk is hasonlóan működnek a dolgok és teljes harmóniában élünk 2 gyermekünkkel. Szóval csak így tovább! ;)
szia,
szuper, hogy végre bevállalják mások is, hogy kell a kikapcsolódás, a buli!! :) persze ez mindenkinek mást jelent!! nálunk van csak csajos/fiús este, ilyenkor felváltva maradunk a 2 éves fiunkkal és vannak olyan bulik, mozik, kimozdulások ahová természetesen párosan megyünk :) de kell olyan este, amikor a csajokkal kibeszéljük a dolgokat vagy beülünk egy olyan igazi csajos filmre :) egyáltalán nem érzem magam szar anyának ez miatt!! imádom a fiam, el sem tudnám képzelni Nélküle az életünket, de nekünk/nekem is kell egy kis levegő néha. jól csinálod, amíg Nektek így jó ne is foglalkozz senkivel!! és nem gáz, hogy 4-kor érsz haza, nincs ezzel semmi gond!!
Ági
Dehogyis, sőt tök jó, főleg hogy a párod is így áll hozzá!
Én is nagy bulizós voltam a gyerekek előtt, a párommal is egy szórakozóhelyen jöttünk össze, bár előtte már találkoztunk egy közös ismerősünk révén :)
Én már hónapok óta tervezgetem, hogy elmennék végre bulizni egy jót, de csak a kifogásokat keresgélem folyamatosan, hihetetlen, hogy mennyire elkényelmesedtem :))))
Kifogásaim:
1. Iszonyú hideg van éjszaka.
2. Zavar az a kis úszógumim.
3. Bp. mellett lakunk, nincs éjszakai, a taxi meg elég drága lenne, de inni mindenképpen szeretnék.
4. A gyerekek 7 körül kelnek, a párom meg 12-15-ig focizik, így nem tudnám kipihenni magam.
5. Bárhová mennék, min. 5000 Ft-ot + taxiktg. elcsesznék
Szóval még nem jutottam el bulizni, de ha már jó idő lesz, és eltűnik az úszógumim, és ott tudok aludni vkinél, és persze előtte találok egy 10ezrest a földön, akkor elmegyek végre és kirúgok a hámból!!!!! :))))))
Köszönöm!
Természetesen az életem a drága picurkám és a férjem is!A kölcsönös bizalom a legfontosabb,ami megvan nálunk!
Ja,úszógumim nekem is van,de nem ez a lényeg,hiszen csak a csajoknak öltözöm ki,ők meg így szeretnek!:)
Múlt nyáron én a barátnőimmel mentem el három napra Balatonra, és meg is volt beszélve, hogy mindenki csak saját magát hozza (a társaságban ketten vagyunk, akiknek gyereke is van, a többieknek nincs). Hihetetlenül jó volt, nem kellett azon kattognom, hogy feküdjek le időben, mert másnap hogy kelek fel, nem kellett arra gondolnom, hogy mikorra lesz kész az ebéd, lényegében semmire nem kellett gondolni. Tök jó volt, ezt idén is meg fogjuk ismételni. Emlékszem, az első estén le se feküdtünk aludni, csak amikor már világos volt, akkor kaptunk észbe, utána este hatig aludtunk, mint a tinik :D
Nem ezen múlik, hogy ki milyen anya, soha nem is értettem, hol van itt az összefüggés. Miért kéne ettől másként viselkednem, vagy másféle szórakozást kedvelnem, és az eddigieket megutálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!