Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen formában tegyek pár...

Milyen formában tegyek pár ezer ft-ot félre havonta? Ki mibe teszi?

Figyelt kérdés
Nem állandó összegre gondoltam, hanem ha megmarad egy pár ezres, azt szívesen félretenném,befizetném valami megtakarításra. Hova lehet, ha nem állandó összeget fizetgetnék, hanem mindig változó összeget? A párnacihában nem szívesen tartanám :)
2011. szept. 15. 15:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kisgyerekes szülő vagyok egyébként, azért tettem ide a kérdést.
2011. szept. 15. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi most akarunk egy otp számlát nyitni,és arra utalgatni,mikor mennyit kis pénzt.Egyszerüen nem gyülik,mindig elmegy a pénz,sokszor felelsleges dolgokra is.Igy hátha gyülne kicsit.
2011. szept. 15. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ne menj még véletlenül sem asz OTP-be. A legdrágább és legszemetebb bank.
2011. szept. 15. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi Fundamentát fizetünk, igaz havi 10e ft-tal,4 év 4 hónapig, kapunk rá állami támogatást is majd ha lejár. Nézz utána, elég tisztességesek, és tuti meglesz a pénzed kamatostól!

2011. szept. 15. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben a CIB banknál nyitottam egy megtakarítási számlát ott annyi volt kikötve hogy havonta minimum 2000 Ft-ot kell berakni ha több nem baj csak kevesebb ne legyen és az kamatozott akkor vehettem ki belőle amikor akartam.Nem tudom hogy most van e még ilyen náluk.
2011. szept. 15. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A mostani (és a jövőbeni) gazdasági helyzetet tekintve a "biztosan meg lesz a pénzed kamatostól" kifejezés igen csak túlzás. Majdnem mindegy, hogy hová teszed félre. Akár egy cserépmalacba is teheted. Esetleg nyiss egy számlát bárhol. Akkora borzalmas különbségek nincsenek a bankok között. Egyik sem jótékonysági intézmény.
2011. szept. 15. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is Fundamentát fizetjük,havi 20e forint:(,kicsit húzós(nekünk is két gyermekünk van 3éves és 3hónapos)+lakáshitel,és ezt 6év múlva belefizetjük a hitelbe, legalább így ebben a formában tudunk takarékoskodni:-)amúgy nem hiszem,hogy félre tudnám tenni mert ismerem magam:-)ezt én nagyon ajánlom nektek is,lehet kevesebbet is rakni:-)

Üdv

2011. szept. 15. 16:22
 8/12 A kérdező kommentje:

Fundamentánk már van a lakáshitelünkhöz kapcsolódva.

Hát itthon nem akarnám tartani, félek hogy úgy mindig találunk valami indokot amire épp kéne...meg amúgy se akarok itthon pénzt tartani.

Akkor megtakarítási számla?? Ez a neve? Ennek van vmi számlavezetési díja mint egy rendes bankszámlának vajon?

2011. szept. 15. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:

A lakáshitelünk fundamentával összekötött, tehát ott már takarékoskodunk:):)

Van egy persely a kisbabánknak, neki oda gyüjtögettünk eddig, de most úgy döntöttünk, nyitunk neki is egy fundamentát.

2011. szept. 15. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Nincs nálatok Takarék? Ott érdeklődhetnél.

Nálunk a postán is lehet nyitni betétkönyvet, annyi a megkötés, hogy 10e Ft a kezdőtőke. Igaz, hogy elvileg OTP-s, de szerintem jó. Itt olvashatsz utána:

[link]

2011. szept. 15. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!