Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen formában tegyek pár...

Milyen formában tegyek pár ezer ft-ot félre havonta? Ki mibe teszi?

Figyelt kérdés
Nem állandó összegre gondoltam, hanem ha megmarad egy pár ezres, azt szívesen félretenném,befizetném valami megtakarításra. Hova lehet, ha nem állandó összeget fizetgetnék, hanem mindig változó összeget? A párnacihában nem szívesen tartanám :)
2011. szept. 15. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Inkább bevarrom a párnába, mint bármelyik szemét banknak adjam a pénzem. :)

(Kicsi fémdoboz a szekrény mélyén, amiről "nem tud" az ember.)

2011. szept. 15. 20:18
 12/12 anonim ***** válasza:
A CIB-nél megtakarítási számla néven futott anno és egy minimális számlavezetési díj azt hiszem volt rajta( kb évi 200 ft) minden hónapban befizettem 2000-ret kb másfél évig és mikor kivettem 50 e Ft körül volt, de ez nem mostanában volt valószínű most már nem "adományoznak" ennyi kamatot rá de érdemes megkérdezni.
2011. szept. 16. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!