Kinéztem egy Esprit típusú esernyőkocsit. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatba? Neten elég jól néz ki.15. 000 Ft. A Brendonban is van, de ott 24. 000.
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 15:16
1/4 anonim válasza:
Én a múltkor akartam venni, csak az nem esernyő volt, de sportkocsi. Nagyon szupi kis járgány szerintem. Masszív és könnyen kezelhető. Én biztos ilyet veszek, ha találok esernyőt. Te hol láttad?
2/4 A kérdező kommentje:
[link] itt találsz sportot is. nem tudom hova valósi vagy, de én találtam valakit, aki árulja a Szigethalmi piacon is. most igyekszem élőben is megnézni. A Brendonban ki is próbáltuk. az tényleg masszív és jó. Ha ez is olyan, akkor nagyon megéri.
2009. febr. 18. 10:30
3/4 anonim válasza:
De jó! Én is a szigethalmi piacon néztem. Na ott nem volt esernyőre csukható, de a pasi azt monda hogy lesz. Ti merre laktok?
4/4 A kérdező kommentje:
Én Taksonyban lakom. Ha megrendeled tőlük, szerintem hoznak neked. Én már meg is vettem közben és tényleg szupi. Állítható a tolókar, elég nagy a kerék, szerintem tök jól néz ki, van karfája is, ami levehető, egy gombbal öszecsukható..szóval szerintem szupi. Sok sikert a vásárláshoz.
2009. febr. 20. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!