Van itt olyan nő aki soha nem akar gyereket?
Köszönöm a bókot:),de ingerültséget nem találtam.
45/N
Akinek anyagi gondjai vannak, az attól még szeretheti a gyerekeket és tud jó tanácsokat adni. Nem értem miért ne írhatna ide bárki, ez a témakör sem korhoz, sem gyerekszámhoz nincs kötve.
Én pl. bírom amikor a gyerekektől több bölcsességet hallok, mint egy felnőttől, a gyerekkorom kb. abból állt, hogy unokaöcsémmel játszottam, tanítottam számolni, amikor még kicsi volt stb, szóval nekem semmi gondom velük, de mire nekem saját otthonom lesz, akkor lesz gyerekem, de 30 fölött én nem szülök, ez biztos, szóval dolgozom rajta,hogy így alakuljon, de a dolog azért reálisan nézve könnyen lehet, hogy nem úgy alakul, ahogyan tervezem és könnyebb úgy lenni,hogy nem is akarom, nem dől össze a világ, ha nem jön össze, pozitív ember vagyok.
talán a 1612es írta, hogy a gyerek érdekében nem szüli meg a gyereket---ezt nem értem
Szerintem ha valaki nem akar gyereket, magánügy.
De tényleg, ha elhatározta, minek írogat olyan oldalra, ahol leginkább mindenáron gyereket akaró nők vannak, illetve olyanok, akik már évek óta próbálnak gyereket összehozni?
Miért csodálkoztok, hogy leszólnak titeket?
Mire jó, hogy hergelitek egymást, hogy "de jó, hogy te se akarsz gyereket". Mire mentek ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!