Van itt olyan nő aki soha nem akar gyereket?
A válasz megírásának időpontja: ma 16:17
Egyetértek.. Most itt mindkét oldal támadja a másikat. Nem vagyunk egyformák, van, aki szeretne, van, aki nem. Miért nem lehet elfogadni a másik véleményt is? Ehelyett itt vitáztok, meg le-fel pontozgattok..:)
Na ugye hogy volt értelme a moderátoros álláshirdetésnek! :)
Egyébként felesleges a pontozgatás és veszekedés. Aki nem érzi magát elég erősnek, vagy nem fér bele az értékrendjébe, az ne vállaljon gyereket. Én sem fogok. Akinek a gyerek a boldogság, az vállaljon. Itt azokat keresték, akik nem akarnak gyereket, ezért nem kell a propaganda azok részéről, akik ezt ellenzik.
Én csak az egyik 74-est "varázsoltattam" el, örülök, hogy lassan elkezdik ezt az oldalt megszabadítani a trolloktól.
Egyébként mennyivel jobb az, ha valaki csak kényszerből, a társadalmi obligációk miatt vállal gyereket? Egy válaszadó írta, hogy egész nap a járókában lenne a gyerek, ami egyértelműen káros lenne neki. Akkor miért kellene neki vállalnia gyereket? Nálam sem férne bele, mert valószínűleg dadus nevelné fel, és alig látna engem. Vagyok annyira felelősségteljes, hogy belássam: nem vagyok alkalmas szülőnek. Ha ezt többen beismernék maguknak, nem lenne annyi elkallódott gyerek.
szerintem egy friss kérdést ő tett fel amúgy, a 74es
nézzétek: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
oda is írtam, hogy szerintem ő:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!