Van itt olyan nő aki soha nem akar gyereket?
Igen,sok nő van itt is aki nem akar gyereket,az ő figyelmükbe ajánlom a 15:38-as hozzászólást!!!
15:38!Még nem késő babát vállalni:-))))
Én. Szeretem a saját kis önző életemet élni, utazgatni, a barátaimmal szórakozni járni esténként, kötetlenül élni. Ezért lettem vállalkozó, senkitől sem függök, a magam ura vagyok. Számomra a gyerek csak egy lánc lenne, aki miatt beleszorulnék egy olyan szerepbe, amitől borzongok: a lekötött házifeleség szerepébe. Nem gondolom, hogy akkora veszteség érne, hiszen rossz szülőből már van elég, és én is az lennék nagy eséllyel. Ha mégsem, akkor is rengeteg jó szülőt hagynak el úgy a gyerekei, hogy feléje sem néznek többé, hálátlanok, néha gyűlölik is.
Nem fogok egyedül maradni halálomra, mert rengeteg barátom van, és könnyen ismerkedem, és csak azért nem lesz gyerekem, hogy átadjam a génjeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!