Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Rubint Rékáról?

Mi a véleményed Rubint Rékáról?

Figyelt kérdés

Nagyon csinos kismama.

[link]

2011. febr. 25. 13:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
nekem nem tetszik,szamomra nem noies , tul izmos,nekem jobban bejonnek a noiesebb nok.
2011. febr. 25. 14:32
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is csinos.

De szerintem kicsit ostoba. Előző terhességem alatt megvettem a kismamatornáját - egy hónap múlva már bekapcsolni sem bírtam, annyira idegesített a szövege. Meg úgy egyébként is, nem merem azt mondani, hogy buta, viszont nagyon ostobának tűnik, ahányszor beszél a tévében.

2011. febr. 25. 14:32
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Hát igen elég egyszerű agya van de jól meg a szekerük akár milyen buta is.
2011. febr. 25. 14:37
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Én nem irigykedek rá, mert én is voltam ilyen csinos terhesen. Nekem inkább az nem tetszik ahogy beszél, a csipogó hangja irritál.
2011. febr. 25. 14:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Ők egy mű családnak tűnnek. Szép gyerekek, csinos feleség, menő autó, tuti kéró,.... mint a mesében. Nem nagyon hiszem, hogy a való életben is ilyenek, ez csak egy külcsín amit az emberek felé mutatnak.

Nekem Béres Alexandra sokkal szimpatikusabb, nőiesebb, emberibb.

2011. febr. 25. 14:47
 16/25 anonim ***** válasza:
72%

Csinos, foglalkozik magával, ez jó dolog. De egyetértek, nem szép. Bár biztos, valakinek az ilyen típusú nő tetszik. Mondjuk, akkor sem szép az arca szerintem.

Ami nem tetszik viszont, hogy bár az egészséges életmód híve az egész családjuk, de a kaja, amihez a nevüket adják és amivel pénzt keresnek, műkaja és nagyon egészségtelen...

2011. febr. 25. 15:51
 17/25 A kérdező kommentje:

Hogy-hogy nem látszik a császármetszés helye?

[link]

2011. febr. 25. 16:24
 18/25 anonim ***** válasza:
79%
a photoshop csodákra képes:)
2011. febr. 25. 16:33
 19/25 anonim ***** válasza:
72%
És rajta kivül hány olyan kismama van aki csak 5 kg-ot hizott csak mivel egy hétköznapi ember azzal nem foglalkoznak!(nem tudom most a média miért van igy elájulva ettől mintha valami nagy egetrengető dolog lenne,szolival meg mindenkinek van ilyen bőre)Meg mindig jönnek az egészséges életükkel mert a szilikon az olyan egészséges!Valahogy nem tudom elviselni ezt a családot, annyira látszik hogy megjátszák magukat!
2011. febr. 25. 16:47
 20/25 anonim ***** válasza:
79%

csúnya arc ostoba tekintettel+műmell és fura fogsor

ennyi

2011. febr. 25. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!