Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Rubint Rékáról...

Mi a véleményed Rubint Rékáról, hogy csak Update 1-es kaját eszik? És hogy attól van ilyen alakja?

Figyelt kérdés
Na persze a sok mozgás mellett.
2010. máj. 26. 17:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
64%
egyszerű marketingfogás..
2010. máj. 26. 18:01
 2/19 anonim ***** válasza:
65%

Most irigykednem kéne ?

Szerintem mindenkinek megvannak a 'rögelvei', a Rubint Rékáé talán az, hogy egy kevésbé izmos testtel és pár plusz kilóval nem is merne kimenne az utcára, de ez az ő dolga

Én személy szerint nem hiszem távolról sem, hogy az élet egyik fontos kérdése lenne, hogy most update vagy nem update és Rubint Réka stilusú élet vagy nem R.R. stilusú

Nem jellemző rám, de most tényleg csak azt tudom mondani, hogy : AZ ALAKJA NEM NYOMNA SOKAT AZ ÉN MÉRLEGEMEN

Mivel én sem vagyok rossz alakú és az én életemben nagyon keveset számitana, hogy olyan alakom legyen, mint az övé, ha 1általán számitana valamit

Az Update-ról pedig inkább le sem irom a véleményet...ááh, idő és helypazarlás

Az biztos, hogy lehetnék a követője, de nem vagyok és nem is leszek

Nem a magyarok a legatletikusabbak és mégis csak nálunk van ez a Norbi mánia

Szóval erről

Ennyit

2010. máj. 26. 18:04
 3/19 anonim ***** válasza:
64%

tényleg?

van update1-es abrak is? nem is tudtam

2010. máj. 26. 18:12
 4/19 anonim ***** válasza:
59%

Én egyszer vettem valami Norbi féle update ételt.Fűrészpor íze és kinézete volt..Ennyi bőven elég is volt belőle...

Rékáról meg az a véleményem,hogy csalódtam benne,mert igaz sokat tornázik,és jó alakja van,de becsapja a nőket.Hiszen azt reklámozza,hogy az ő tornájával bárki így nézhet ki.csak azt hagyta kii,hogy ő is plasztikai műtétnek köszönheti,hogy a mellei olyanok amilyenek,és nem csíkos a hasa szülés után...

2010. máj. 26. 18:21
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
én ezt nem annyira hiszem el....biztos jó ez az update-dolog, de azért ő nem olyan vékony, és 1-es kódúakból szerintem nem nagyon tudott volna ekkora izmokat felépíteni,és most tartani is őket...de nem tudom, ez csak az én véleményem
2010. máj. 26. 18:22
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Off:Én meg láttam élőben, és baromi csinos, vékony. Igaz a cicije szilikon, de mutatta, hogy a csípőjén vannak terhességi csíkok...

Szerintem csak U1es kajákat eszik, igen. És attól van ilyen alakja, a szénhidrátszegény, fehérjedús kajától.

2010. máj. 26. 19:01
 7/19 anonim ***** válasza:
68%
miért ne tudna csak u1-es kajákkal ennyi izmot építeni? Hús, hal, tejtermék, zöldségek... Ez mind u1. Semmi gond ezzel!
2010. máj. 26. 19:08
 8/19 anonim ***** válasza:
57%

Bárki nézhet ki úgy, mint a Rubint Réka, ha rengeteg jó minőségű fehérjét eszik, soha nem nassol, nem eszik rossz zsírokat, és a szénhidrátbevitelét maximálisan kiszámolja grammra, és tartja is hozzá magát! Az emberek 99,9%-a azonban nem ilyen fegyelmezett, és ezért inkább kifogásokat keresnek és mellédumálnak... Rékát ismerem, és bár az update dolgot nem tartom jónak, a munkát és fegyelmezettséget amit önmagával szemben tanúsít azt maximálisan elismerem!!!

Norbi már más tészta, ő mindent eszik aztán ha hízik egy-két kilót visszafogja magát... De ennek meg is van az eredménye, nem néz ki sehogy...

Edző

2010. máj. 26. 19:13
 9/19 anonim válasza:
100%
Nagyon sok ember tisztában van vele, hogy amit iszik, eszik az egészségtelen, és hizlal. Sajnos nem mindenkinek van lehetősége megvenni a drága , szénhidrátmentes ételeket, italokat. Nincs lehetősége a naponkénti fitnes edzésekre. Az Update kaja Norbi kitalációja, ez egy reklám is Réka részéről, a haszon meg a családban marad. Idősebb korában olyan ráncos lesz a bőre, mint a ......én nem irigylem.
2010. máj. 26. 19:18
 10/19 anonim ***** válasza:
36%
Már rég elfogyott volna ha csak azt enne.
2010. máj. 26. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!