Mi a véleményed Rubint Rékáról, hogy csak Update 1-es kaját eszik? És hogy attól van ilyen alakja?
Most irigykednem kéne ?
Szerintem mindenkinek megvannak a 'rögelvei', a Rubint Rékáé talán az, hogy egy kevésbé izmos testtel és pár plusz kilóval nem is merne kimenne az utcára, de ez az ő dolga
Én személy szerint nem hiszem távolról sem, hogy az élet egyik fontos kérdése lenne, hogy most update vagy nem update és Rubint Réka stilusú élet vagy nem R.R. stilusú
Nem jellemző rám, de most tényleg csak azt tudom mondani, hogy : AZ ALAKJA NEM NYOMNA SOKAT AZ ÉN MÉRLEGEMEN
Mivel én sem vagyok rossz alakú és az én életemben nagyon keveset számitana, hogy olyan alakom legyen, mint az övé, ha 1általán számitana valamit
Az Update-ról pedig inkább le sem irom a véleményet...ááh, idő és helypazarlás
Az biztos, hogy lehetnék a követője, de nem vagyok és nem is leszek
Nem a magyarok a legatletikusabbak és mégis csak nálunk van ez a Norbi mánia
Szóval erről
Ennyit
tényleg?
van update1-es abrak is? nem is tudtam
Én egyszer vettem valami Norbi féle update ételt.Fűrészpor íze és kinézete volt..Ennyi bőven elég is volt belőle...
Rékáról meg az a véleményem,hogy csalódtam benne,mert igaz sokat tornázik,és jó alakja van,de becsapja a nőket.Hiszen azt reklámozza,hogy az ő tornájával bárki így nézhet ki.csak azt hagyta kii,hogy ő is plasztikai műtétnek köszönheti,hogy a mellei olyanok amilyenek,és nem csíkos a hasa szülés után...
Off:Én meg láttam élőben, és baromi csinos, vékony. Igaz a cicije szilikon, de mutatta, hogy a csípőjén vannak terhességi csíkok...
Szerintem csak U1es kajákat eszik, igen. És attól van ilyen alakja, a szénhidrátszegény, fehérjedús kajától.
Bárki nézhet ki úgy, mint a Rubint Réka, ha rengeteg jó minőségű fehérjét eszik, soha nem nassol, nem eszik rossz zsírokat, és a szénhidrátbevitelét maximálisan kiszámolja grammra, és tartja is hozzá magát! Az emberek 99,9%-a azonban nem ilyen fegyelmezett, és ezért inkább kifogásokat keresnek és mellédumálnak... Rékát ismerem, és bár az update dolgot nem tartom jónak, a munkát és fegyelmezettséget amit önmagával szemben tanúsít azt maximálisan elismerem!!!
Norbi már más tészta, ő mindent eszik aztán ha hízik egy-két kilót visszafogja magát... De ennek meg is van az eredménye, nem néz ki sehogy...
Edző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!