Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Rubint Rékáról...

Mi a véleményed Rubint Rékáról, hogy csak Update 1-es kaját eszik? És hogy attól van ilyen alakja?

Figyelt kérdés
Na persze a sok mozgás mellett.
2010. máj. 26. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

Ha az update1-es kajától ilyen alacsony leszek mint Ő, akkor inkább nem. Szerintem nem az update1-től ilyen.

Azért meg*nám.

2010. máj. 26. 19:27
 12/19 anonim ***** válasza:
34%

ÖÖÖÖÖÖÖÖö....suna volt már???

Nem ,akkor sunáznám!!!!!

2010. máj. 26. 19:58
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

A zöldségektől meg a fehérhústól senki nem fog elhizni,akármilyen kifogásokat is kerestek..a 120 kilós hájas disznóknak is tartania kéne egy normális egészséges étrendet,meg tornázni annyit mint réka és 2 év muvla még néznének is ki valahogy.Egy embert nem tudom miért kell elitélni azért mert ad magára,nem mérgezi a saját testét mindenféle szar fehérkenyérrel,kólával,csipsszel stb.. Azt megértem ha valakinek nem szimpatikus egyébként,nekem sem az TV-n kerezstül,bele lehet kötni abba is igen,hogy műcsöcse van,de pont abba hogy nem akar elhizott ,lepukkant nő lenni anyukaként sem,na abba nem értem miért..

Szerintem az emberek 90%a aki fikázza őt összetenné a két kezét ha feleannyi izom lenne rajta mint rékán.

Miért lenézendő,ha valaki nem akar 60 éves korára teljesen leépülni testileg? A bizniszükbe is bele lehet kötni,(norbi pékség stb..de szelektálni kell a "tanitásaik között"),viszont én azt mondom inkább tegyék ezt,már akkor is ha csak 1 elhizott ember elkezd valamit csinálni saját magával,hogy egészségesebb legyen.

ui: nem követem norbiék diétáját,nincs műcsöcsöm,nem nézek ki úgy mint réka ,de én is rajta vagyok hogy teljesen elhagyjam a szar kaját és tényleg jó alakom legyen .

2010. máj. 26. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

Jó, a szteroidokról és a növekedési hormonról ne is beszéljünk. Csak megemlítem.....bennfentes vagyok, én is onnan veszem, ahonnan ő.

:-)

2010. máj. 27. 01:08
 15/19 anonim ***** válasza:
01.08 akkor azt is tudod, hogy tök mindegy ki mit tol, ha nem fegyelmezett a táplálkozása, és nem edz, akkor bármit nyomhat magába... Nem fikázni kell állandóan, meg okoskodni, hanem mindenki nyugodtan magába nézhet, hogy ő mit tesz meg magáért!!! Sok akarat gyenge...
2010. máj. 27. 19:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Itt most a képmutatásról van szó.

Az Update-al jól lehúzzuk a parasztokat, mi meg toljuk a növit.....

Annyi pénzből már lehet is.

2010. máj. 28. 00:29
 17/19 anonim ***** válasza:
00.29 ha valaki, akkor én bizony ki nem állhatom a Norbit és a Rékát... Ettől függetlenül azonban tény, hogy rengeteg ember fogyott az ilyen olyan ötleteiktől, update-től és dvd-iktől... Persze a sportolók, és én akinek a szakmája a táplálkozás és a sport, körberöhögjük, de a tespedt háziasszonyoknak és azoknak akik életükben nem mozogtak azoknak segített... És valljuk be, ők vannak többen! A növi semmit nem változtat, ha én holnaptól pacalpörköltön élek, és a helyes táplálkozást prédikálom, attól még igazam lesz, csak én nem követem... Hazudik? Persze... árt ezzel valakinek? Nem hiszem... Ha őket kövezzük, akkor Laci bácsit, Stáhl Jucit, meg a többi szakácsot, sőt az egész paprika tv-t akasszuk fel, mert állandóan csupa egészségtelen sz@rt főznek a tv-ben :)
2010. máj. 28. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ő a Svédek "rubintrékája"

A skandináv "Nagy fogyás"- műsort az ő csapata nyerte.

Komoly versenyzői múltja van, Kaliforniában sztár-edző.

Szintén kiadott jónéhány szakmai könyvet, DVD-t.

Inkább ő lehetne a példaképetek, mint az a szerencsétlen kapafogú zsidó.

Úgy látszik nekünk (magyaroknak) mindíg csak az ócskaság jut mindenből.....erre van igény.

2010. jún. 2. 15:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Van dvd-je?? A svéd nőnek
2010. jún. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!