Mi a véleményed Rubint Rékáról, hogy csak Update 1-es kaját eszik? És hogy attól van ilyen alakja?
Ha az update1-es kajától ilyen alacsony leszek mint Ő, akkor inkább nem. Szerintem nem az update1-től ilyen.
Azért meg*nám.
ÖÖÖÖÖÖÖÖö....suna volt már???
Nem ,akkor sunáznám!!!!!
A zöldségektől meg a fehérhústól senki nem fog elhizni,akármilyen kifogásokat is kerestek..a 120 kilós hájas disznóknak is tartania kéne egy normális egészséges étrendet,meg tornázni annyit mint réka és 2 év muvla még néznének is ki valahogy.Egy embert nem tudom miért kell elitélni azért mert ad magára,nem mérgezi a saját testét mindenféle szar fehérkenyérrel,kólával,csipsszel stb.. Azt megértem ha valakinek nem szimpatikus egyébként,nekem sem az TV-n kerezstül,bele lehet kötni abba is igen,hogy műcsöcse van,de pont abba hogy nem akar elhizott ,lepukkant nő lenni anyukaként sem,na abba nem értem miért..
Szerintem az emberek 90%a aki fikázza őt összetenné a két kezét ha feleannyi izom lenne rajta mint rékán.
Miért lenézendő,ha valaki nem akar 60 éves korára teljesen leépülni testileg? A bizniszükbe is bele lehet kötni,(norbi pékség stb..de szelektálni kell a "tanitásaik között"),viszont én azt mondom inkább tegyék ezt,már akkor is ha csak 1 elhizott ember elkezd valamit csinálni saját magával,hogy egészségesebb legyen.
ui: nem követem norbiék diétáját,nincs műcsöcsöm,nem nézek ki úgy mint réka ,de én is rajta vagyok hogy teljesen elhagyjam a szar kaját és tényleg jó alakom legyen .
Jó, a szteroidokról és a növekedési hormonról ne is beszéljünk. Csak megemlítem.....bennfentes vagyok, én is onnan veszem, ahonnan ő.
:-)
Itt most a képmutatásról van szó.
Az Update-al jól lehúzzuk a parasztokat, mi meg toljuk a növit.....
Annyi pénzből már lehet is.
Ő a Svédek "rubintrékája"
A skandináv "Nagy fogyás"- műsort az ő csapata nyerte.
Komoly versenyzői múltja van, Kaliforniában sztár-edző.
Szintén kiadott jónéhány szakmai könyvet, DVD-t.
Inkább ő lehetne a példaképetek, mint az a szerencsétlen kapafogú zsidó.
Úgy látszik nekünk (magyaroknak) mindíg csak az ócskaság jut mindenből.....erre van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!