Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Rubint Rékáról?

Mi a véleményed Rubint Rékáról?

Figyelt kérdés

Nagyon csinos kismama.

[link]

2011. febr. 25. 13:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem borzalmas egy nő eleve, nemcsak terhesen.

Nem csak a csontkollekció lehet csinos kismama.

Nem vagyok 40kg, de nem vagyok kövér sem, átlagos vagyok, mégis csinos kismamaként emlegettek.

2011. febr. 25. 13:58
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
csinos, babásan, és anélkül is, de vmiért engem idegesít, nem tudom meghatározni...lehet, hogy csak egyszerűen nem szimpi? Nem tudom...
2011. febr. 25. 13:58
 3/25 anonim ***** válasza:
88%
semmi extra, láttam már sokkal szebb kismamát is. amúgy Réka nem egy szép nő.
2011. febr. 25. 13:59
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen, tényleg csinos.Én ilyen idős terhesen majd meg pusztultam annyi víz volt rajtam....
2011. febr. 25. 14:01
 5/25 anonim ***** válasza:
89%

Nekem mint nő nem tetszik, az alakja sem. De tisztelem azt a rengeteg munkát amit belefektet a mozgásba, még akkor is ha szerintem kicsit fura, hogy már izmosabb mint a férje..

Nekem az a bajom vele és terhességeivel hogy egyszerűen SOK belőle és férjéből is a csapból is ők folynak ezzel a témával hogy 5 kilót hízott terhesen.

De amúgy nem "szabad" róluk negatívan nyilatkozni, mert egyből rásütik az emberre hogy csak irigykedik, mert nem 5 kilót hízott hanem 10 et...na és akkor bumm :D

Már várom hogy ide is leírja vki hogy csak az irigység beszél belőlünk mert szeretnénk így kinézni...hát isten a tanúm, pont ÍGY biztos nem akarok kinézni:))

2011. febr. 25. 14:03
 6/25 anonim ***** válasza:
86%

Nem csúnya, de egyáltalán nem extra. Neki ez a munkája,. Az, hogy mindig csinos, vékony maradjon, bármi történik is( a második terhessége alatt láttam egy nyilatkozatot a férjétől, aki azt mondta, hogy Rékának kutya kötelessége tartani a súlyát még terhesen is, mert hát hogy nézne az ki, ha esetleg kicsit többet hízna.Erről ennyit).

Egyébként láttam tőle sokkal szebb, egészségesebb nőket, kismamákat, anyukákat. Pedig ők pénzt se kapnak érte. :)

2011. febr. 25. 14:03
 7/25 anonim ***** válasza:
64%

igen, csinos. meglátszik hogy törődik a testével. meg hogy a melle sem igazi, majd gondolom megint megcsináltatja.

igazából engem az zavar, hogy iszonyú buta tekintete van, a szememben nem lehet az szép, akinek ilyen a feje, a szem a lélek tükre.

ezt nem irigységből mondom, én sem vagyok bálna kismama, de őt nem tartom szépnek.

2011. febr. 25. 14:04
 8/25 anonim ***** válasza:
90%

Csinos, formás, de egyáltalán nem szép. Tudom, hogy a szépség szubjektív, de ezer meg ezer nála százszor csinosabb nőt és kismamát láttam már.

Nekem ő nagyon műnő, látszik, hogy megcsinált, az égvilágon semmi természetesség nincsen benne, pedig egy igazán szép nő természetes.

2011. febr. 25. 14:10
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

Akkor én is szép kismama voltam.. 175 magasságomhoz voltam 55-majd 62kiló.Most 54vagyok. Multkor ecsetelték a Hajdu showban... De az tényleg becsülendő hogy a harmadddik babával is ilyen jól néz ki.:)

Sajnos a saját kismama képeimet nem találom h megmutassam.

De félidőben még rámjött a terhesség elötti gatyeszom:)

2011. febr. 25. 14:19
 10/25 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nagyon jól néz ki a teste a feje csúnya. Tök jó barna. Ez egy régi kép de a Hajdú show-ban is ilyen barna volt, szerintem szolizik.Szeritetek?
2011. febr. 25. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!