Ismét gyermeket várok, de az egész család ellenem fordult. Mit tehetnék most?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lányom, aki nem áll velem szóba, mióta megtudta, hogy terhes vagyok. Minden jól alakult, boldogan éltünk a párommal, de kiderült, hogy terhes vagyok és a lányom, az anyám, az apám is nagyon ellenségesek velem. Csak azért, mert 43 éves vagyok és hogy lehetek ilyen "felelőtlen". Nem mondtuk el senkinek, hogy gyermeket tervezünk, és mikor megtudtam, nagyon boldog lettem. A lányom olyanokat mondott, hogy elköltözik, minek csináltam neki testvért, soha többet nem fog szeretni, sem a gyereket. Már tegnap sem aludt itthon. Nagyon kétségbe vagyok esve! Az anyám meg azt mondja, hogy ne csodálkozzam, ha a gyermek beteg lesz. Én nem gondoltam, hogy így fognak reagálni és nagyon kikészít, napok óta sírok. Mit tehetnék? Ti mit tennétek a helyemben? hogy legyek így boldog? Egyenesen utálnak.2011. febr. 24. 17:20
21/26 anonim válasza:
Megértem, mert én is nagyon dühös voltam, amikor anya terhes lett: 18 voltam akkor. Anya 40 volt és elvetélt. Azóta nem is beszéltünk a dologról, de picit sajnálom, hogy nehezen fogadtam. Erre most, kisgyermekes anyukaként döbbentem rá.
NEHOGY ELVETESD A PICIT!!!! Pláne, ha akartad és tervezett volt. A lányod előbb-utóbb megérti.
22/26 anonim válasza:
Nem értem őket. NEm hogy örülnének...
Ne érezd rosszul magad...
23/26 anonim válasza:
Ne aggódj, a lányod imádni fogja a picit! Remélem nem fogod elvetetni!
24/26 anonim válasza:
El ne vetesd!Nálunk is hasonló volt a szitu,csak pozitív értelemben:volt egy nagy fiam(15 éves múlt)amikor az új férjemtől teherbe estem(én 35.5 éves voltam).Leültünk hárman,és a fiam reakciója annyi volt:húúú!Onnantól Mazsolának hívta...a kicsi a nagy születésnapján született meg...lassan 3 éves a kisebb,a nagy egyetemre jár külföldön,de imádják egymást.Mi a párommal 38 évesek múltunk,és tervezzük a következő gyerkőcöt.Summa summárum:se a korod,se a család tiltakozását ne vedd figyelembe!Különben az én anyukám is ki volt akadva(szabályosan "le öregezett" engem,mintha 35-36 évesen már Nobel díjas lenne,aki szül),az újabb babaprojektről nem is tud.
25/26 anonim válasza:
NYUGI!!!!Ha a babát elveteted soha nem fogod megbocsájtani a lányodnak hogy elet tőled valamit (VALAKIT) akit nagyon szerettél volna.Az én történetem dettó ugyan ez csak a lányom 15 volt mikor kistesót kapott.Namármost én sem viseltem jól a bántásokat de azt tanácsolta a férjem engedjem el a fülem melett a bántásait,mindenbe próbáljam bevonni(ultrahag,babaruha vásárás,stb) de ha elutasít ne tegyek semmi megjegyzést csak némán vegyem tudomásul.Addig a pillanatig nem éreztem hogy bármit is érez a kistesója iránt a gyülöleten kívül még meg nem született.Mintha kicserélték volna IMÁDJA!!! Próbálj nyugodt maradni akár mit is mond vagy tesz neki is meg kell emészteni hogy 17 évig egyke volt most meg jön egy új sokkal kisebb aranosabb vetélytárs.A lányom ezeken gondolkodott mikor még a tesója nem volt meg ezt ő magamondta.Ha látja rajtad hogy nem bir manipulálni a viselkedésével nem fog látvánosan hisztizni.Szüliddeel meg végképp ne foglalkozz nem az ő gondjuk felnevelni a babát ne érdekes mit mondanak,nekem is mondtak hasonlót de ez nem érdekel.Ismeretlenül arra kérlek még egyszet ha el is veteted a babát ne a nagylányod viselkedése miatt tedd hanem mert TE döntesz úgy.Még egy szó én nem vetetném el nekem a kicsi 3 éves a nagy 18 lessz és még akarok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!