Ilyen körülményekkel vállalnátok babát? (Bőv. Lent)
Most dicsekedni akarsz?
Fájdítani a szívét olyanoknak, mint én, akik 30 felett nem engedhetik meg maguknak, mert nincs pénzük?
Fele ennyi fizetéssel is boldogan vállalnék 3 babát.
Gondolom arra értetted, hogy mi szól ellene, hogy van lakáshiteletek. Hát oké, ez elég sok, mármint én ennyit biztos nem tudnék kifizetni, de nekem úgy tűnik, hogy ti azért elég jól kerestek, mármint hozzám képest. Szóval én anyagi szempontból nem látom akadályát. A lakás sem kicsi, bár persze tudom, hogy egy másfeles lakás igazából nagyon apró, én bosszankodom miatta rendesen, hogy hogy volt képes bárki emberi lakhatás céljából ilyen lakásokat tervezni, de hát én már csak ilyen vagyok, igazából azért el lehet benne férni.
A korotokkal meg szerintem semmi gond nincs, sőt, szerintem ez pont ideális kor annak, aki már szeretne gyereket.
Ma pont azt számoltam, hogy alig több, mint 2ezer forintunk maradt jövő hétvégéig...és mégis most szeretnénk babát!
Ha fele ennyi pénzünk volna, mint nektek, sírva mondanék köszönetet érte!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!