Mit szólsz a Sába névhez?
elég nagy kiszúrás lenne ilyen névvel élni!
Képzeld el magad különféle egyszerű élethelyzetekben Sába névvel!
Néhány napja 2 nekem nagyon tetsző fiúnévről tettem fel ugyanezt a kérdést, mert kisfiút várok. Egyik sem túl gyakori, de mindkettő kedves hangzású, könnyen kimondható név. Csupa negatív visszajelzést kaptam. Hogy lehet ilyen névvel élni? Kitolás a gyerekkel, stb...
Most tettem egy próbát hasonló eredménnyel. Csak most tudom, mi van a valóságban. A lányomat Sábának hívják. 12 éves nagyon szép kislány, és nagyon szereti a nevét.Bárhol bemutatkozik, mindenkinek nagyon tetszik a neve. Tudja viselni bármilyen élethelyzetben, egy percre sem okozott neki gondot, hogy így hívják, inkább büszke rá. És még senki sem értett félre.
Tudom, hogy mindenkinek joga van a véleményéhez, nem is kérdőjelezem meg ezt. Csak kérek mindenkit, hogy először ízlelgesse egy kicsit a kérdésekben szereplő nevet, ne alkosson elhamarkodott véleményt.
Szóval a kérdésem egy kicsit off, ezért elnézést kérek mindenkitől.
Sajnálom, nekem még ízlelgetve is az jut az eszembe, hogy egy ismerősöm kutyáját hívták így. Épp ezért én el nem tudnám képzelni a saját lányom neveként.
Ha egy szubjektív véleményre vagy kíváncsi, akkor akárhogyan ízlelgeti az ember, akkor is szubjektív véleményt fog írni. Az pedig, hogy nektek és a lányotoknak tetszik, szerencsés, de nem hiszem, hogy anno azért adtátok neki ezt a nevet, mert mindenkinek tetszett. Az a lényeg, hogy nektek tetszik, az összes többi vélemény pedig le van ejtve. Nem?
Szép a Sába név.
Engem is érdekelne, mi a fiúnév, megírod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!