Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem tudom eladni a...

Miért nem tudom eladni a gyerekruhákat? Drága a postaköltség?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon olcsón adom ,mégsem megy el .Utánvéttel és a vevő fizeti a postaköltséget .
2011. febr. 20. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

[link]

Itt részletesen le van írva. Szomorú, hogy a postán nem segítenek Neked. :( Nekem szerencsém volt, mert kisebb dobozt becsomagoltam fehér papírral, és az még levélként elment. Ebben az esetben 2 kg a max. súly. Remélem, tudtam segíteni :)

Az ikres anyuka voltam.

2011. febr. 20. 22:24
 22/24 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a segítséget !

Itt a postán még azt sem tudták hogy az utánvétel árát átutalással kérem ,ne a postás hozza ki a pénzt.Annyira túlakarták bonyolítani,hogy lemondtam a dologról .De most hogy megvilágosodtam :) nem engedem átverni magam.

2011. febr. 20. 22:31
 23/24 anonim ***** válasza:

Én már több mint egy éve adok-veszek a teszveszen. Nem mondom, hogy könnyű, de mindent el tudok adni vagy annyiért amennyiért vettem, vagy kicsit olcsóbban, de nagyon odafigyelek a postaköltségre. Nekem 1 éves a lányom,általában az ő ruháit árulom. Gyűjtöm a tápszeres és tejpépes dobozokat, befér akár 5 ruhadarab is ügyesen csomagolva. Leragasztom, egyik oldalára ragasztok egy fehér papírt amire a címzést írom és ajánlott levélként adom fel. A terhes nadrágjaimat pl dupla eylonba ragasztottam, szintén paír az egyik oldalára és az is levélként ment el.

Itt egy kis segítség a pontos díjakról. Ez nem csak a teszveszezősökre értendő, hanem mindenkire:)

[link]

2011. febr. 20. 23:48
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszi a linkeket, a szoknyák csinik, de majd jövő nyárra lenne nekünk jó!
2011. febr. 21. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!