Hol lehet venni olcsón gyerekruhákat?
Szerintem is Teszvesz, Vatera. Körültekintéssel, az eladó értékeléseinek figyelembe vételével jó cuccokat lehet kifogni. Tudom, hogy bizonyos fokig zsákbamacska, mert nem látod, tapintod a valóságban, de a képeken általában meglátszanak a hibák. Ha pedig rosszul van fényképezve, akkor az eladó vessen magára, nem kell vásárolni tőle.
Én nekiülök egy-egy este, és végigbogarászom a ruhacsomagokat, azok között általában lehet jókat kifogni.
Nálunk van egy nagyon szuper használt babaruha bolt, ott vásárolok többnyire. Próbálj ilyet keresni nálatok. Az a tapasztalatom, hogy gombamód szaporodnak az ilyen jellegű boltok.
Jó ötlet a vatera, teszvesz, vagy használt ruha webáruház mint ruhafalva, vagy Babaelegancia. Velük van tapasztalatom, nem olyan olcsók mint a vatera vagy a turi, de garantáltan gyönyörű, márkás Angol ruhákat kapsz kibírható áron és garanciával.
Köszönöm, akkor körülnézek a neten :)
A Tesco-ban nagyon drágák a gyerekruhák, esetleg akkor éri meg ott venni valamit ha épp szerencséd van és van valamilyen akció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!