Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem tudom eladni a...

Miért nem tudom eladni a gyerekruhákat? Drága a postaköltség?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon olcsón adom ,mégsem megy el .Utánvéttel és a vevő fizeti a postaköltséget .
2011. febr. 20. 15:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

utánvétellel szerintem ne add el...

amúgy énis ebben a cipőben járok. nem tudom eladni őket, pedig rengetegen megnézik:S

2011. febr. 20. 15:08
 2/24 anonim ***** válasza:
Legyetek türelmesek!
2011. febr. 20. 15:10
 3/24 A kérdező kommentje:
nagyobb dolgok simán elmentek ,overál ,télikabát ,tricikli ,de a farmerok pulcsik kis szoknyák az istenért se akarnak .
2011. febr. 20. 15:13
 4/24 A kérdező kommentje:
mi a baj az utánvéttel ?eddig mindent így adtam el.
2011. febr. 20. 15:14
 5/24 anonim ***** válasza:
Attól is függ, milyen márka, mennyire használt, no meg a mérettől. A Next, Hello kitty, Dora H&M stb. 104-116-os méret a legkelendőbb.Az se hátrány, ha hibátlan, újszerűek, meg ha több is van, úgy "kevesebb a posta".
2011. febr. 20. 15:14
 6/24 A kérdező kommentje:
Mind újszerű ,teljesen hibátlan ,viszont nem "márkás "!
2011. febr. 20. 15:25
 7/24 anonim ***** válasza:

A márkás sem nagyon megy... tapasztalat.

Nekem mindig rengeteg a nézőm, meg a babás fórumokon is szoktak egy csomót foglalni. Aztán lemérem, kiderül, hogy mennyi a posta és már onnan lőttek is a témának.

Nagyon sokan ingyen postával akarják, vagy hogy a posta miatt még olcsóbban akár 25-50% további kedvezményt is adjak.

Telhetetlenek. Pedig nekem tényleg sok márkás rucijaim vannak, de azért egy next fleece pulcsit nem fogok odaadni 250 Ft-ért, mikor a teszen ezrekért van felrakva másnál.

2011. febr. 20. 15:30
 8/24 anonim ***** válasza:
Kérdező!Hanyas kislány ruháid vannak?Mondjuk ami tavasziak v nyáriak?
2011. febr. 20. 15:49
 9/24 A kérdező kommentje:
Tavaszi rucik 3-4 évesnek való .110-116 -os
2011. febr. 20. 16:20
 10/24 anonim ***** válasza:

Én is sokáig árultam a kisfiaim ruháit. Mivel ikrek, így sok mindenből volt 2 db, de így sem sikerült eladnom. :(

Az utánvétellel az a baj, hogy többe kerül, mintha a pénz utalása esetén csomagként föladnád. Sajnos a Tescoval, és egyéb hipermarkettel nem lehet versenyezni, most is olyan kiárusításokat csináltak. Melyik oldalon hirdeted? Én az express.hu-n árultam, de a nagyobb dolgokat meg is vették (overál, babahordozó). Bababörzén is eladtam pár db-ot.

2011. febr. 20. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!