Miért nem tudom eladni a gyerekruhákat? Drága a postaköltség?
utánvétellel szerintem ne add el...
amúgy énis ebben a cipőben járok. nem tudom eladni őket, pedig rengetegen megnézik:S
A márkás sem nagyon megy... tapasztalat.
Nekem mindig rengeteg a nézőm, meg a babás fórumokon is szoktak egy csomót foglalni. Aztán lemérem, kiderül, hogy mennyi a posta és már onnan lőttek is a témának.
Nagyon sokan ingyen postával akarják, vagy hogy a posta miatt még olcsóbban akár 25-50% további kedvezményt is adjak.
Telhetetlenek. Pedig nekem tényleg sok márkás rucijaim vannak, de azért egy next fleece pulcsit nem fogok odaadni 250 Ft-ért, mikor a teszen ezrekért van felrakva másnál.
Én is sokáig árultam a kisfiaim ruháit. Mivel ikrek, így sok mindenből volt 2 db, de így sem sikerült eladnom. :(
Az utánvétellel az a baj, hogy többe kerül, mintha a pénz utalása esetén csomagként föladnád. Sajnos a Tescoval, és egyéb hipermarkettel nem lehet versenyezni, most is olyan kiárusításokat csináltak. Melyik oldalon hirdeted? Én az express.hu-n árultam, de a nagyobb dolgokat meg is vették (overál, babahordozó). Bababörzén is eladtam pár db-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!