Miért nem tudom eladni a gyerekruhákat? Drága a postaköltség?
Az utánvétellel az a baj, hogy többe kerül, mintha a pénz utalása esetén csomagként föladnád.
ezt nem értem
Postadíj a standard csomag esetén 1050 Ft nekem eddig ez volt a legtöbb, de ebbe aztán lehet pakolni bőven. Főleg a vékony ruhákból.
Én előreutalást kérek, mondjuk általában babás oldalon adok el, ott már "ismernek" hogy nem vagyok átverős :)
A babaexpóval az a baj (nálunk csak ez van, nincs börze külön gyakran) hogy tele van bizományosokkal és turisokkal. A mezei anyukát elpakolják a leghátsó sarokba ahova csak véletlenül téved el a vásárló :( Mert ugye nem kérheted, hogy hova rakjanak....
Nemtomhányadik válaszoló vagyok
Tudod, mi az utánvét? Duplájára emeli az ajánlott költséget, sőt többre is.
Utalják el neked az árát, te meg postázol és ennyi.
Amúgy most ne nagyon akarj eladni tavaszi cuccot még.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:26
és ezt rendesen dobozba pakolod, és postázod ?A csomag nem dekára megy ?
Komolyan mondom itt a postán akkor simán át akarnak vágni engem.
köszi !
Így már értem .
Szia!
Ajánlok neked egy oldalt: jofogas.hu! Nekem ez bejött. Bár nem megy el itt se minden, de szerintem itt lehet a legtöbb mindent eladni!
Én úgy szoktam amúgy, hogy feladja a vevő rózsaszín csekken vagy átutalja bankszámlára a pénzt, én meg küldöm neki a csomagot (nem feltétlen kell doboz) sima levélként, vagy ha sűrgős akkor elsőbbségivel. Így olcsóbb, mint utánvéttel. De vigyázz, hogy milyen súlyú a csomagod, mert akkor lehet jobban megéri sima csomagként (1050,- Ft) feladni, és ugyanúgy jön a pénz előre vagy postán vagy bankszámlára.
Engem már sikerült átverni 3 embernek is! Vigyázz, hogy előbb érkezzen meg a pénz, és utánna küld a csomagot, mert úgy jársz, mint én, hogy még mindig várom, hogy feladja végre a kedves hölgy 3 hónap után a ruhák árát.
A másik csapda: az utánvétes csomagot nem veszik át. Ez történt velem 2-szer! Visszajön a csomagod és még azért is fizetsz!!!
Sajnos nem tudod kivel állsz szemben az ilyen oldalakon...
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!