Korai lenne a gyermekvállalás 30 év előtt?
Nem, nem korai, ha úgy érzed, fel vagy rá készülve.
Én nem voltam:) Még párom sem volt olyan 27 éves koromig, akitől egyáltalán eszembe jutott volna a gyerek. 31 voltam, amikor megszületett a fiam, most 33 vagyok, és már tervbe vettük a tesót.
Egyik sem gond, sem a 30 alatt, sem a 30 felett szülés.
És manapság már az sem igaz, hogy 30 év felett a termékenység negyedére esik vissza.
Én épp hogy betöltöttem a 18 évet, amikor megszületett a kisfiam.(Nem tervezett volt, de örülök hogy így alakult)
Mivel amikor terhes lettem még kiskorú voltam először a gyerekorvoshoz kellet elmennem, hogy a kartonjaimat adja át a felnőtt körzetinek.
A gy.doki rögtön lehurrogott hogy hogy képzelem hogy ilyen fiatalon gyereket vállalok, még én is az vagyok, hogy fogom gondozni...
Miután megszületett a fiam ez a gy.doki lett a háziorvosunk, és nem győzött egy idő után bocsánatot kérni a szavaiért, és azt mondta hogy jobban, lelkiismeretesebben nevelem, gondozom a gyerekem mint némely 30 fölötti anyuka..
Én mindig is amondó voltam hogy nem a kor dönti el, hogy kiből milyen anya válik.
Épp úgy lehet felelősség teljes valaki 18 évesen, mint valaki felelőtlen 30 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!