Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korai lenne a gyermekvállalás...

Korai lenne a gyermekvállalás 30 év előtt?

Figyelt kérdés
Korai lenne a gyermekvállalás 30 éves kor előtt? Nem is tudom miért talán előjöttek bennem az anyai ösztönök, de nagyon szeretnék gyermeket pedig még csak 24 éves vagyok, és tudom, hogy nagy felelősséggel járna.
2011. febr. 19. 00:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem korai, ha úgy érzed, fel vagy rá készülve.

Én nem voltam:) Még párom sem volt olyan 27 éves koromig, akitől egyáltalán eszembe jutott volna a gyerek. 31 voltam, amikor megszületett a fiam, most 33 vagyok, és már tervbe vettük a tesót.

Egyik sem gond, sem a 30 alatt, sem a 30 felett szülés.

És manapság már az sem igaz, hogy 30 év felett a termékenység negyedére esik vissza.

2011. febr. 19. 14:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Én épp hogy betöltöttem a 18 évet, amikor megszületett a kisfiam.(Nem tervezett volt, de örülök hogy így alakult)

Mivel amikor terhes lettem még kiskorú voltam először a gyerekorvoshoz kellet elmennem, hogy a kartonjaimat adja át a felnőtt körzetinek.

A gy.doki rögtön lehurrogott hogy hogy képzelem hogy ilyen fiatalon gyereket vállalok, még én is az vagyok, hogy fogom gondozni...

Miután megszületett a fiam ez a gy.doki lett a háziorvosunk, és nem győzött egy idő után bocsánatot kérni a szavaiért, és azt mondta hogy jobban, lelkiismeretesebben nevelem, gondozom a gyerekem mint némely 30 fölötti anyuka..

Én mindig is amondó voltam hogy nem a kor dönti el, hogy kiből milyen anya válik.

Épp úgy lehet felelősség teljes valaki 18 évesen, mint valaki felelőtlen 30 évesen.

2011. febr. 21. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!