Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Korai lenne a gyermekvállalás...

Korai lenne a gyermekvállalás 30 év előtt?

Figyelt kérdés
Korai lenne a gyermekvállalás 30 éves kor előtt? Nem is tudom miért talán előjöttek bennem az anyai ösztönök, de nagyon szeretnék gyermeket pedig még csak 24 éves vagyok, és tudom, hogy nagy felelősséggel járna.
2011. febr. 19. 00:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
1.én 20évesen szültem az első gyerekemet és rögtön kialakult az anyatigris bennem!2.Barbi3.vele volt 4.a gyereknek nem az számit mennyi pénzed van hanem hogy mennyire szereted!
2011. febr. 19. 06:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az első kisfiam születésekor én is 24 éves voltam,nem bántam meg.22 éves korom óta rendszeresen megvettem a babás újságokat,ha vásárolni voltunk betértem a babás sorba is,nagyon vágytam egy kisbabára:)!

Én is úgy voltam,mint te,mindenképpen 30 éves korom alatt szerettem volna babákat,az öcsi 28 éves koromban született.

Mi anyóséknál laktunk,maikor megszületett a baba,ha arra vártam volna,hogy meglegyen mindenünk,még most sem lenne gyerekem.

2011. febr. 19. 06:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok és van egy 8 hós kisfiam, én nem bántam meg.
2011. febr. 19. 08:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsőt 28, másodikat 37 évesen szültem.

Az az igazság, hogy most utólag érzem, 28 évesen még nem voltam rá agyilag érett, de nem is volt tervezve, becsúszott..

Szerintem most 39 évesen állok 30 éves szinten, későn érő típus vagyok, de nem baj, 60 évesen nem leszek kendős öregasszony, az tuti.

2011. febr. 19. 09:45
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen, ismerős... ha betérek egy ruházati boltba, akkor én is mindig elmegyek a babasor mellett, és elképzelem milyen lenne egy kis kezes-lábasban a gyermekem, ekkor persze még inkább szeretnék. :)

Nagy korkülönbséget nem szeretnék a gyerekeim között, gondolom van előnye is, de hogyan tudnám leküzdeni a nagyobb féltékenységét? Sajnos én is második (középső) gyerek vagyok, és tudom milyen érzés :D

Vajon csak én látom, vagy a gyakori kérdések átírta a kérdésem? Volt még 3 kérdésem.

2. A Barbara nevet a párom szeretné, de nem túl babás?

3. Sajnos én nem a mostani párommal voltam együtt először, és kicsit bánom is. De tenni ez ellen már nem tehetek semmit.

4.Igen tudom, a szeretet a legfontosabb. De ha nincs elegendő jövedelem akkor nem tudnék megadni mindent a gyerekeimnek, és pl. nem szeretnék sem a szüleim sem a párom szüleinek teher lenni, anyuéknak így is elég gondjuk van engem felnevelni.

2011. febr. 19. 10:11
 6/12 anonim ***** válasza:

utolsó

A nagyfiam egyáltalán nem féltékeny, sőt én lepődöm meg néha rajta.

Ez a féltékenység sokkal inkább jellemző kisebb korban.

Valamelyik nap reggel is közölte, hogy majd ő felöltözteti a hugát, csak néztem.

Mivel ismertem magamat, tisztában voltam korlátaimmal, egyszerűen NEM akartam kis korkülönbséget.

2011. febr. 19. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

25 év fölött kb felére esik vissza a termékenység, 30 felett, kb negyedére. Egészségügyi szempontból 30 alatt optimális szülni. Ne mindig csak az legyen a szempont, hogy van-e kedved. Ha van lehetőséged 30 alatt szülni, akkor tedd és ne várjjj!

A gyerek egészsége fontosabb mint a szeszélyek.

Önzőség magad miatt nem szülni, mert még "nem érzed úgy"

Én se éreztem úgy, de megtehettem, és így kvázi kötelességemnek éreztem

25 vagyok, egy 2,5 és egy fél éves gyerekkel

2011. febr. 19. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

25 evesen szultem es szamomra a 30 mar tul keso lett volna.

Vannak nok akik 20 evesen ernek meg ra vannak akik 25 vannak akik 30.

Testileg agyilag erzelmileg 18 evesen is szulhettem volna, de nem volt olyan az akkori kapcsolatom(bar az akkori baratomnak most szuletett kisfia 1 evvel a lanyom szuletese utan.A baratoje, biztosan tud valamit, mert mellettem olyan eretlen volt akkor az a pasi)

Nem vagyunk gazdagok, de mindenunk meg van ami kell.Nem kell sporolni, hogy a gyereknek ruhat jatekot vegyek.Csak jo minosegu eteleket veszunk Neki.

Persze magamnak mar nem veszek mindenbol markasat, de igazabol nem is erdekel.

Minden korulmeny adott volt a babahoz, csak nagyon feltem a szulestol.

2011. febr. 19. 11:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy korai!

Ismerek olyat,aki 17 évesen jobb anya,mint némelyik 30.

Én 22,23 és most 25 évesen is szülök,30 felé már nem akarok.Szeretek fiatal anya lenni.:-)

2011. febr. 19. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

27 éves voltam, mikor született a kislányom. Előbb szerettem volna, olyan 25 körül, de nem sikerült.

Most 29 éves vagyok, még idén szeretnék teherbe esni, 30 évesen a másodikat szülni. Remélem, hamar sikerül.

2011. febr. 19. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!